عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان امروز، ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده و ۱۸ پروژه عمرانی، ترافیکی، فضای سبز، فرهنگی و ورزشی منطقه دو شهرداری مشهد اظهار کرد: سیاست‌های ما در شورا از اول روشن و راهبرد‌ها مشخص بود، باید پروژه‌های نیمه‌تمام گذشته را تمام می‌کردیم و این جزو اولویت‌های ما بود.

وی افزود: ما وظیفه داشتیم پروژه‌های شورای قبل را تمام کنیم. تلاش کردیم پروژه‌های پل چهارسطحی آزادگان، چپ‌گرد آیت‌الله رفسنجانی، جانباز و مصلی را در دو سال اول تمام کنیم. از طرف دیگر دنبال این بودیم مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برایمان فرق نکند.

عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: اگر پروژه کوچکی مشکل مردم را حل می‌کند، باافتخار انجام دهیم. اگر باید پروژه بزرگی مثل مترو با ۳۰ هزار میلیارد تومان هزینه را انجام می‌دادیم نیز برای بهبود ترافیک انجام شد. فاز یک خط سه را افتتاح کردیم و افتتاح رسمی آن با حضور دکتر پزشکیان انجام خواهد شد. اکنون در حال پایدارسازی آن هستیم. روز اول، ۴۰ هزار نفر را به حرم امام‌رضا(ع) رساند.

موحدیان بیان کرد: این اقدامات حوزه کاری ما نبود، اما به دلیل اهمیتی که برای مردم داشت، انجام دادیم. پل دهرود افتتاح شد که قبل از آن مردم در ترافیک و دود بودند که با این کار ترافیک روان شد. در این دوره، تلاش‌های گسترده‌ای شده، اما برای ما کوچک و بزرگ فرق نمی‌کند.

{$sepehr_key_125145}

وی با اشاره به اینکه دوربرگردان امروز یکی از نیاز‌های اساسی بوده که به آن توجه داشتیم، تصریح کرد: قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) بدون اینکه قراردادی با ما داشته باشد، کار را شروع کردند و ظرف مدت کوتاهی این پروژه به بهره‌برداری رسید. ما شهردار هستیم، شهرساز نیستیم، اما الان هر دو را انجام می‌دهیم، هم می‌سازیم و هم نگه می‌داریم. این پروژه‌ها هزینه سرسام‌آوری دارد، اما انجام می‌دهیم.

عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما درخصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی شهر نیز بی‌تفاوت نیستیم. در مسائل فرهنگی، اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی بی‌تفاوت نبودیم و کار کردیم. امیدواریم در مدت باقی‌مانده، این چهار پل را به هر نحوی که شده، تا پایان سال به انجام برسانیم.