صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، علی اسماعیلی، افزود: پارک‌های علم و فناوری زمین خود را به صورت اجاره ۳۳ ساله می‌توانند در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار دهند و امکان فروش ندارند، از این رو صدور سند اعیانی، موجب شده است تا سرمایه گذاری آنان برای ساخت شرکت به عنوان وثیقه بانکی مورد قبول قرار گیرد.

وی ادامه داد: برخی از پارک‌های علم و فناوری توانسته بودند این شرایط را برای شرکت‌های خود ایجاد کنند، همچنین رویکرد ویژه سازمان ثبت و اسناد و املاک کشور در حمایت حقوقی و ثبتی از دارایی‌های مادی و معنوی شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نوآور کشور در راستای اجرای بند (چ) ماده ۴ قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب سال ۱۴۰۱ است.

به گفته وی، این قانون مقرر کرده است برای تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تقویت زیست بوم فناوری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است برای ساختمان‌هایی که توسط بخش خصوصی و تعاونی در اراضی پارک علم و فناوری احداث می‌شوند، سند مالکیت اعیانی صادر کند.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: بر این اساس باید برخی از مشکلات حقوقی و فنی شامل نقشه برداری، قطعه بندی، مهیا می‌شد و با تلاش بسیار و در طول یک سال گذشته با فراهم شدن اصلاح قوانین و فرآیند قانونی، اکنون شاهد انجام صدور سند اعیانی برای شرکت‌های دانش بنیان، پارک علم و فناوری هستیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه اکنون مسیر صدور سند اعیانی برای شرکت‌های دانش بنیان برای مسوولان شناخته شده‌تر است، گفت: مسوولان و نهاد‌های استانی با جدیت بسیار پیگیر اجرای این موضوع بودند و اکنون نیز چند شرکت دیگر نیز درخواست صدور سند خود را صادر کرده‌اند و امیدواریم که این شرکت‌ها نیز با تکمیل مستندات قانونی خود بتوانند به سند اعیان شرکت‌های خود دست پیدا کنند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_125296}