تبدیل درددل پیرزن روستایی به یک مصوبه توسط شهید جمهور

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسیه خزعلی با اشاره به اینکه شهید جمهور همواره بر توانمندسازی زنان در تمامی عرصه‌ها تأکید داشتند و خوشبختانه در بخش‌های بهداشتی و مهارتی نیز گام‌های مؤثر و بزرگی در این دولت برداشته شد. اظهار کرد: بسیاری از دبیرستان‌ها در سراسر کشور تجهیز شدند و به طور خاص در یکی از مصوبات استانی، مقرر شد که هنرستان‌ها و برخی از دبیرستان‌ها به دستگاه‌ها و امکانات هنرآموزی و مهارت‌آموزی مجهز شوند، تا بتوانند مسیر آینده شغلی دختران را به نحوی مطلوب و حمایتی هموار سازند.

وی ادامه داد: در یکی از سفر‌های استانی که به یکی از روستا‌های بسیار دورافتاده رفته بودیم، پیرزنی نزد من آمد و گفت: وضعیت ما چنین است که من و همسرم‌– که او نیز پیرمردی ازکارافتاده است‌– با داشتن تنها یک رأس گوساله، زندگی‌مان را می‌گذرانیم. اما اکنون با شرایطی که پیش آمده و با هزینه‌هایی که نهاده‌ها به ما تحمیل می‌کنند، حتی به فکر فروش همان یک گوساله افتاده‌ایم و واقعاً نمی‌دانیم چگونه باید زندگی‌مان را اداره کنیم.

معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم یادآور شد: پس از پایان سفر، هنگام بازگشت در هواپیما، این موضوع را با رئیس‌جمهور در میان گذاشتم و گفتم: این وضعیتِ پیش‌آمده برای مردم محروم، صرفاً مسئله دامداری و تولید نیست؛ بلکه خانواده‌هایی هستند که با یک یا دو رأس دام زندگی‌شان را اداره می‌کنند و امروز در چنین شرایط دشواری قرار گرفته‌اند. ایشان از شنیدن این موضوع بسیار ناراحت شدند و فوراً گفتند: «حتماً این مسئله را در اولین جلسه هیئت دولت مطرح کنید. بنده نیز دقیقاً طبق فرمایش ایشان، این موضوع را در نخستین جلسه دولت مطرح کردم. همان‌جا تصمیم گرفته شد که حمایت‌هایی مشخص در حوزه نهاده‌های دامی برای اقشار محروم در‌نظر گرفته شود و این مسئله به تصویب رسید. این رویکرد و سبک مدیریتی ایشان بود؛ پیگیری جدی مسائل تا حصول نتیجه و تبدیل دغدغه‌های مردمی به مصوبه و اقدام اجرائی.

منبع: روزنامه کیهان

{$sepehr_key_125398}