مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیامک زارعی‌قنواتی پیرامون جزئیات این رویداد اظهار کرد: مرکز اهدای بافت در آرامستان بهشت رضا (ع)، که توسط دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری صمیمانه شهرداری مشهد ایجاد شده، در نخستین روز از خرداد ماه سال جاری افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: این مرکز می‌تواند در جهت پیوند بافت و رساندن بافت پیوندی به افراد کم بینا و نابینا و همچنین افرادی که دارای معلولیت‌های دیگری هستند کمک کننده باشد و به یاری خداوند در آینده با همکاری سایر گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فرآوری بافت‌های دیگری همچون غضروف، پوست و دریچه نیز در این مرکز انجام خواهد شد.

{$sepehr_key_125539}

رئیس بانک چشم مشهد، با بیان اینکه در فاز اول فعالیت‌های مرکز، تمرکز بر برداشت بافت‌های چشمی خواهد بود، افزود: خوشبختانه در شهر مشهد ما بانک چشم را مجهز کرده‌ایم و از حدود ۶ یا ۷ سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده و بنده به عنوان رئیس بانک چشم این افتخار را دارم که اعلام کنم تاکنون بیش از دو هزار پیوند قرنیه موفق از طریق این مرکز انجام شده و بانک چشم مشهد در زمینه رفع نیاز‌های پیوند قرنیه و سایر بافت‌های چشمی بسیار موفق عمل کرده و یکی از پیشرفته‌ترین بانک‌چشم‌ها در خاورمیانه به شمار می‌رود.

دکتر زارعی‌قنواتی اظهار امیدواری کرد که با ایجاد مرکز اهدای بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) و همکاری مستمر شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد، خدمات بیشتر و وسیع‌تری به مردم میهن عزیزمان ارائه شود و نیاز‌های مربوط به پیوند به حداقل برسد.

{$sepehr_key_125583}