به گزارش شهرآرانیوز؛ فهیمه فرهمندپور در بخشی از سخنان خود با اشاره به مفهوم «رعیت» در فرهنگ دینی و فرهنگ عرفی، اظهار کرد: در فرهنگ دینی ما، رعیت، مطالبهگر است و حاکم، مسئول است و باید پاسخگوی مطالبات مردم باشد. این در حالی است که در فرهنگ عرفی، و متاثر از نظام سنتی ارباب رعیتی قدیم، رعیت به معنای فردی مطیع و همیشه بدهکار به ارباب تلقی میشد.
وی تاکید کرد: در تفکر امام که می فرمود مردم ولی نعمت ما هستند، مردم همان رعیت تفکر دینی بودند و در نگاه و عمل و منش شهید رییسی هم همان الزام و تکلیف پاسخگویی به مردم و بدهکار بودن و به رسمیت شناختن مطالبات مردم موج می زد. شهید رئیسی پاسخگویی به خدا را در گرو پاسخگویی خود به رعیت می دانست.
دبیر ستاد زنان و خانواده با انتقاد از برخی مسئولان که عامدانه زنان را نادیده میگیرند، تأکید کرد: شهید رئیسی دقیقاً در مقابل این جریان فکری بود و نقش زنان را عامدانه، مدبرانه، آگاهانه و مسئولانه میدید.
فرهمندپور تأکید کرد: شهید رئیسی به دلیل این احساس مسئولیت عمیق حتی اعتباربخشی آمار، اطلاعات و گزارشها را شخصاً پیگیری میکردند و خودشان دنبال این میرفتند که آمارها را از نزدیک اعتبارسنجی و اعتباربخشی کنند.
{$sepehr_key_125824}
وی با ارائه مثالهایی از پیگیریهای شهید رئیسی در جلسات مختلف مانند شورای اجتماعی کشور، به نمونه های مختلف از این نوع مواجهه مسوولانه شهید رییسی پرداخت.
دبیر ستاد زنان و خانواده با تأکید بر فهم عمیق و برداشت عمیق از تربیت، گفت: شهید رئیسی مردم را فهم کرده بود، زنان را فهم کرده بود، تربیت را فهم کرده بود و نقش زنان را در تربیت فهمیده بود و اهتمام او برای ارتقاء وضع زنان ناشی از این فهم عمیق بود.
منبع: شبستان