مادران دانشجو به ازای هر فرزند، ۵ نیم‌سال سنوات مازاد دریافت می‌کنند

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر ابوالفضل دانشور در خصوص تسهیلات ویژه مادران دانشجو در دانشگاه‌های سراسری اظهار کرد: سازمان امور دانشجویان به دانشگاه‌ها توصیه کرده با دانشجویانی که در دوره تحصیل دارای فرزند می‌شوند، همکاری کنند.

وی افزود: در کمیسیون موارد خاص مصوب شده است برای کمک به تحصیل دانشجویانی که باردار هستند و یا فرزند زیر دوسال دارند به ازای هر فرزند، ۵ نیم‌سال سنوات مازاد به دانشجو اختصاص داده شود؛ یعنی اگر دانشجو در زمان تحصیل دو فرزند داشته باشد ۱۰ نیم‌سال به دانشجو فرصت داده می‌شود.

دانشور بیان کرد: به دانشگاه‌ها تاکید کرده‌ایم تحصیل این دانشجویان را تسهیل کرده و سختگیرانه رفتار نکنند. گزارش‌هایی رسیده که در برخی دانشگاه‌ها به ازای دو فرزند ۵ نیم‌سال سنوات مازاد اختصاص داده شده که باید به تعداد هر فرزند در دوره تحصیل ۵ نیم‌سال اختصاص داده شود یعنی اگر دانشجویی در دوره تحصیل سه فرزند به دنیا بیاورد در هر مقطعی، ۱۵ نیم‌سال سنوات مازاد دریافت می‌کند.

مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ادامه داد: همچنین به دانشگاه‌ها توصیه کرده‌ایم دانشجویان دارای فرزند و ترم بالا در اولویت دریافت خوابگاه باشند.

{$sepehr_key_126056}

منبع: مهر