قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در نهمین همایش بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: روزهایی را گذراندیم که حتی اسلحۀ سبک هم به تعداد کافی نداشتیم؛ اما هجده ماه بعد خرمشهر را از دشمن پس گرفتیم.

وی ادامه داد: حتی تا پایان جنگ، برد آتش مؤثر ما بیشتر از ۱۵ کیلومتر نمی‌شد و با منطق دودوتاچهارتا در این جنگ کلاسیک نمی‌شد پیروز شد؛ اما فرهنگ جهاد محاسبات دیگری دارد.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: ناترازی انرژی ریشه در ناترازی مدیریتی دارد. ما در انرژی سه آفت داریم؛ ناترازی، نابرابری و خام‌سوزی. وقتی در حوزۀ سرمایه‌گذاری محدودیت داریم، صرفه‌جویی حتماً راه معقول‌تری است. صرفه‌جویی می‌تواند صنعت ما را نجات دهد.

{$sepehr_media_2323717_640_360}

این خبر تکمیل می شود.