معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سرفاصله قطارهای فاز یک خط سه مترو تا سه ماه آینده کاهش خواهد یافت

پوریا محمدیان‌یزدی امروز، ۵ خرداد ۱۴۰۴، در حاشیه بازدید میدانی مدیران شهرداری مشهد از فعالیت فاز یک خط سه قطارشهری، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطارشهری از روز ولادت امام‌رضا(ع) شروع شد و سرویس‌دهی را با یک رام قطار آغاز کردیم.

وی افزود: با توجه به تقاضای قابل‌توجهی که بین ایستگاه میدان شهدا و ایستگاه باب‌الجواد(ع) بود، تصمیم گرفتیم که هر یک ربع از میدان شهدا به سمت باب‌الجواد اعزام داشته باشیم و چون تقاضای مسافر ایستگاه پایانه مسافربری فعلاً کم است، به ازای هر دو سرویسی که از میدان شهدا به سمت باب‌الجواد(ع) می‌رود، یک سرویس مسافران را به سمت پایانه جابه‌جا کند.

{$sepehr_key_126222}

محمدیان‌یزدی ادامه داد: سرفاصله‌های زمانی اعزام ما از میدان شهدا هر یک ربع است و بعد از هر دو اعزام، هر نیم ساعت یک اعزام به پایانه مسافربری انجام می‌شود. با تکمیل بخش‌های میانی بنا داریم که این سرفاصله را به حداقل ممکن برسانیم و طی چند ماه آینده، این سرفاصله به کمتر از یک ربع می‌رسد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: تعداد قطار‌ها را افزایش خواهیم داد و احتمالاً با دو یا سه رام قطار، سرفاصله کمتری را تا سه ماه آینده خواهیم داشت. حجم تقاضا در حال افزایش بوده و این افزایش تقاضا بیشتر بین میدان شهدا تا باب‌الجواد(ع) به نیت و قصد زیارت است.

{$sepehr_key_126546}