وزیر کشور عربستان: سود ارتباطات حسنه تهران و ریاض برای جهان اسلام است

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت با عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز وزیر کشور عربستان سعودی و رئیس کمیته عالی حج عربستان، در جده دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وزیر کشور عربستان درخصوص درخواست‌های ایران برای مشاعر مقدسه و هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف برای حل موضوعات مرتبط با حجاج کشورمان اعلام کرد: برای حل درخواست‌های مطروحه نهایت همکاری را خواهیم داشت و همه ما از روابط خوب ایران و عربستان خرسندیم و این امر حکایت از خواست و اراده رهبران دو کشور دارد.

رئیس کمیته عالی حج عربستان با اشاره به قوانین حاکم بر کشور عربستان تاکید کرد: ما در جهت صیانت از امنیت و آرامش زائرانی که از سراسر جهان اسلام مهمان عربستان هستند، اصرار داریم مقررات جاری رعایت شوند و از مسئولان و حجاج ایرانی برای همکاری خوب با کشور ما تشکر می‌کنیم.

{$sepehr_key_127002}

عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز در این دیدار گفت: هیچ شکی نیست که پادشاهی عربستان تمام ظرفیت خود را در خدمت ضیوف‌الرحمن قرار خواهد داد و به این رویه افتخار می‌کنیم.

بیات نیز در این دیدار با تشریح آخرین وضعیت اعزام‌های زائران کشورمان و ملزومات مورد نیاز برای اقامت بی‌دغدغه حجاج گفت: از تلاش‌های دولت سعودی برای فراهم آوردن تسهیلات و زیرساخت‌های لازم برای حجاج بیت‌الله الحرام در انجام مناسک حج قدردانی کرده و از تقویت ارتباطات برای حل و فصل موضوعات فی‌مابین استقبال می‌کنیم.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_127003}