ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه جمعه در سخنانی عنوان کرد که ایالات متحده به توافق با ایران «نسبتاً نزدیک» است.

طبق گزارش خبرگزاری "ریانووستی"، رئیس‌جمهور آمریکا خطاب به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «من فکر می‌کنم که ما به توافق با ایران نزدیک هستیم و فکر می‌کنم که در آینده‌ای نه چندان دور این اتفاق می‌افتد.»

ترامپ دوباره با تکرار ادعا‌های پوچ و تکراری پیشین خود گفت: «ایران نمی‌خواهد نابود شود و ترجیح می‌دهد توافق کند؛ توافقی که در آینده‌ای نه چندان دور رخ می‌دهد. ایران همچنین نباید سلاح اتمی داشته باشد و این موضوع بسیار ساده است. ما اگر بدون انداختن بمب در سراسر خاورمیانه به توافق با ایران برسیم، بسیار خوب خواهد بود.»

{$sepehr_key_127169}

او همچنین با اشاره به جنگ غزه تاکید کرد: «توافق میان اسرائیل وحماس درباره آتش‌بس در نوار غزه نزدیک است و ممکن است طی روز‌های آینده اعلام شود.»

ترامپ افزود: «آن‌ها به توافق در مورد غزه بسیار نزدیک هستند و ما در طول روز یا شاید فردا به شما اطلاع خواهیم داد.»

منبع: تسنیم