زنان مربی جامعه هستند

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده وجیهه زهرا نقوی با اشاره به اینکه اندیشه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب تاثیر فراوانی بر بانوان جهان به ویژه ایجاد حوزه علمیه خواهران داشته است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی زنان را از حاشیه به متن تمدن‌سازی آورد

وی افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، در کشور من و دیگر کشور‌ها زنان جایگاهی در میادین علمی به ویژه میادین علمی مذهبی نداشتند، اما بعد از انقلاب اسلامی ایران، زن به موجودی فعال در جامعه مطرح شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران جامعه خدیجه الکبری میانوالی پاکستان با اشاره به اینکه زنان مربی جامعه هستند، اظهار کرد: امروزه به زنان دانشمند، مجاهد، آگاه و مؤمن نیاز داریم و حوزه‌های علمیه خواهران ظرفیت تربیت این بانوان را دارد.

وی در بیان راهکار‌هایی برای نقش آفرینی بیشتر حوزه‌های علمیه خواهران در روند تمدن نوین اسلامی گفت: تربیت نیرو برای هدایت دینی و اخلاقی جامعه، حضور در خط مقدم و پاسخگویی به تهدید‌های دشمن، مشارکت در تولید و تبیین نظامات اجتماعی و توجه به اهمیت نظام خانواده و نقش زنان از جمله اقداماتی است که می‌توان انجام داد.

{$sepehr_key_127934}

نقوی اضافه کرد: راهکار دیگر نوآوری تمدنی و آینده‌نگری زنان است که می‌تواند در طراحی و ترسیم تمدن نوین اسلامی به ویژه در ابعاد فرهنگی و اجتماعی نقش محوری ایفا کند. تربیت مجاهدان فرهنگی و مبلغان جهانی نیز عرصه دیگری است که می‌توان در آن نقش آفرینی کرد.

منبع: تسنیم