آیا مصرف «ملون» برای سلامتی مضر است؟

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر بهبود تغذیه مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذا‌هایی اطلاق می‌شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می‌آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.

ملون، میوه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه‌های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

{$sepehr_key_127935}

همچنین، مطالعات نشان داده‌اند ملون می‌تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می‌دهند که تخم ملون می‌تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.

منبع: سلامت نیوز