تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در این خصوص اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته پیکر‌های ۹۷ شهید به مراکز درمانی نوار غزه منتقل شد که دو تن از شهدا، قربانیان حملات پیشین رژیم اشغالگر بودند و پیکرهایشان از زیر آوار خارج شد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای بیان کرد: در همین مدت، ۴۴۰ زخمی به مراکز درمانی نوار غزه منتقل شدند.

براساس این بیانیه، پیکر‌های هنوز شمار زیادی از شهدا در زیر آوار و معابر باقی مانده است و تیم‌های امدادرسان و اورژانس نتوانسته‌اند به آنها دسترسی پیدا کنند.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه افزود: با احتساب شهدا و زخمی‌های ۲۴ ساعت گذشته، شمار شهدای نوار غزه از ابتدای تجاوز رژیم اشغالگر به این باریکه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۵۴ هزار و ۶۰۷ شهید و شمار زخمی‌ها به ۱۲۵ هزار و ۳۴۱ تن افزایش یافت.

بیانیه وزارت بهداشت فلسطین در غزه حاکی از آن است که شمار قربانیان حملات رژیم اشغالگر به نوار غزه از ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) گذشته تاکنون به ۴ هزار و ۳۳۵ شهید و ۱۳ هزار و ۳۰۰ زخمی افزایش یافته است.

{$sepehr_key_128181}

این در حالی است که «فادی المدهون» مدیر امور پزشکی سازمان پزشکان بدون مرز عنوان کرد: شرایط بهداشتی و درمانی در نوار غزه بسیار پیچیده است و در صورتی که فعالیت بیمارستان ناصر متوقف شود، وضعیت ارائه خدمات درمانی در جنوب نوار غزه با فاجعه مواجه خواهد شد.

المدهون خاطرنشان کرد: وضعیت بهداشتی و درمانی در نوار غزه پیچیده است و این باریکه با کمبود شدید کادر درمان و تجهیزات پزشکی و درمانی مواجه است.

مدیر امور پزشکی سازمان پزشکان بدون مرز ادامه داد: در صورتی که فعالیت در بیمارستان ناصر متوقف شود یک فاجعه بزرگ برای اهالی جنوب نوار غزه روی خواهد داد.

این مسئول سازمان پزشکان بدون مرز با تاکید بر ضرورت دور نگه داشتن بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نوار غزه از هرگونه حمله نظامی، خواستار ارائه بی‎‌قید و شرط خدمات درمانی به اهالی نوار غزه شد.

سازمان عفو بین‌الملل نیز با اشاره به شهادت فلسطینی‌ها در سازوکار ارائه کمک‌ها توسط شرکت آمریکایی – صهیونیستی تصریح کرد: کشور‌های جهان باید طرح اخیر ارائه کمک‌ها را که اسرائیل از آن به عنوان سلاحی بهره می‌گیرد، رد کنند. جهان باید برای اقدام فوری جهت پایان دادن به نسل‌کشی فلسطینی‌ها در نوار غزه، اقدام کند.

این سازمان اضافه کرد: نظامیان اسرائیل روز یکشنبه به فلسطینی‌های گرسنه‌ای که برای دریافت مواد غذایی در نزدیکی مرکز تقسیم کمک‌ها مراجعه کرده بودند تیراندازی کردند که این اقدام، یک حادثه هولناک است و لازم است درباره آن تحقیقات مستقل و فوری صورت گیرد.

عفو بین‌الملل گفت: ارائه کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه باید از طریق سازوکار‌های ایمن و تاثیرگذاری صورت گیرد که کرامت فلسطینی‌ها را حفظ کند. کشور‌ها باید ارائه سلاح به اسرائیل را متوقف کنند و برای رفع محاصره شدید و نامحدود غزه، این رژیم را تحت فشار قرار دهند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون جنایات نسل‌کشی در غزه را ادامه داده است که تاکنون بیش از ۱۷۹ هزار شهید و زخمی برجای گذاشته است که اکثریت آنها کودکان و زنان هستند. همچنین، در همین مدت بیش از ۱۱ هزار نفر مفقود و صد‌ها هزار نفر آواره شده‌اند.

منبع: ایرنا