دهه ولایت، فرصتی مناسب برای گسترش آموزه‌های اهل بیت(ع) است

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله دری نجف‌آبادی در این پیام که امروز، ۱۷ خرداد منتشر شده، آورده است: فاصله میان دو عید بزرگ جهان اسلام یعنی عید قربان تا غدیر، دهه ولایت و امامت نامگذاری شده است. قربان، عید عبودیت و بندگی است و انسان‌ها در این روز سعی می‌کنند عبادت خود را مطابق با دستورات الهی در پیشگاه وی انجام دهند و از فرامین خداوند متعال اطاعت کنند و انتهای این دهه مصادف با عید غدیر است، غدیر روز اتمام دین بوده و دین مبین اسلام در سایه جریان غدیر به اتمام و اکمال می‌رسد.

عید قربان روز ثبوت عشق و تسلیم، روز رهایی از تعلقات غیرخدایی و دلبستگی‌های دنیوی برای دل سپردن به رضایت پروردگار سبحان است و عید غدیر، عید کمال دین و روز عهد و میثاق با رب جلیل است و تقارب این دو عید عظیم بر ما این حقیقت را یادآور می‌شود که پیمودن مسیر تقرب به سوی خداوند سبحان و رسیدن به کمال، جز با رهایی از تعلقات دنیایی و تمسک به ائمه اطهار (ع)، امکان پذیر نیست.

این دهه، به ما یادآوری می‌کند که همواره باید بر اصول انسانی و اخلاقی خود پایبند باشیم و در راستای ترویج پیروی از امامت و رهنمود‌های اهل بیت (ع) تلاش کنیم. بی‌تردید، پیروی از سیره امام علی (ع) و آموزه‌های ایشان می‌تواند نور امید و آرامش را در دل‌های ما ایجاد کند و ما را در مسیر حق و حقیقت یاری دهد.

{$sepehr_key_128414}

اینجانب ضمن گرامیداشت اعیاد فرخنده قربان و غدیر، دهه ولایت و امامت را به ساحت مقدس حضرت امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری، همه مسلمانان جهان و به ویژه پیروان مکتب مقدس اهل بیت (ع) در میهن اسلامی، تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق روزافزون امت اسلام را در همه عرصه‌ها از خداوند متعال، مسئلت می‌کنم.