نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود

غلامحسین مظفری امروز (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) در حاشیه همایش و کارگاه‌های تبیین نهضت توسعه فضا‌های آموزش و پرورش خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به سیاست‌های ابلاغی دولت و رئیس‌جمهور درخصوص توجه ویژه به فضاهای آموزشی کشور، اظهار کرد: نهضت مدرسه‌سازی یک تکلیف واضح و براساس هدف‌گذاری دولت برای پاسخ به نیاز فضاهای آموزشی کشور است؛ به‌ویژه در مناطقی که اولویت با مدارس فرسوده سنگی و کانکسی است.

وی افزود: استان خراسان رضوی که نزدیک به ۸ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده، به‌شدت نیازمند توسعه فضاهای آموزشی است و خوشبختانه، الگوهای خوب مشارکت مردمی در این زمینه ایجاد شده و در حال توسعه ملی است.

مظفری ادامه داد: در سفر اخیر ریاست‌جمهوری به استان نیز به‌صراحت تأکید شد که این مدل مشارکتی باید به عنوان یک راهبرد کلان در سطح کشور توسعه یابد؛ چراکه بخش مهمی از جبران کسری سرانه آموزشی با همراهی جدی مردم، خیرین و نهادهای محلی محقق می‌شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به هدف‌گذاری تکمیل ۷۲۵ پروژه آموزشی شامل مدارس سنگی و کانکسی تا پایان سال ۱۴۰۴، گفت: تلاش داریم تمام این پروژه‌ها طی دو سال آینده به پایان برسد و به مهر ۱۴۰۵ منتقل نشود. در عین حال نباید فقط به ساخت فضای فیزیکی اکتفا کنیم؛ لازم است هم‌زمان نهضت ارتقای کیفیت آموزشی نیز رقم بخورد.

{$sepehr_key_129318}

وی با اشاره به ظرفیت بالای معلمان بازنشسته، دانشجویان فرهنگی و دانشگاهیان تأکید کرد: فرصت مناسبی است که مانند مدل هیئت‌امنای مدرسه‌ساز، برای ارتقای کیفیت آموزش نیز هیئت‌هایی متشکل از علاقه‌مندان، نخبگان و دلسوزان مدرسه هر محل ایجاد کنیم تا از تجارب و دغدغه افراد تأثیرگذار برای بالابردن کیفیت آموزش بهره‌مند شویم. این تشکل‌های مردمی می‌توانند مکمل نهضت مدرسه‌سازی باشند.

مظفری در پایان، خواستار مشارکت مدیران، فرهنگیان و تشکل‌های مردمی برای تحقق نهضت هم‌زمان مدرسه‌سازی و ارتقای کیفیت آموزش شد و تصریح کرد: در کوتاه‌مدت باید مدارسی که اولویت بیشتری دارند تا مهر امسال فضای مناسبی برای تحصیل دانش‌آموزان پیدا کنند؛ چراکه فضای استاندارد، مقدمه قطعی کیفیت‌بخشی آموزشی است.