شهردار منطقه ۱۰ مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) و چپ‌گرد بولوار شاهنامه، دو مگاپروژه منطقه ۱۰ هستند

به گزارش شهرآرانیوز، وحید برجسته‌نژاد امروز، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از سوله حوادث غیرمترقبه منطقه ۱۰ به همراه ۱۹ پروژه عمرانی، ورزشی و فضای سبز این منطقه شهرداری مشهد، اظهار کرد: منطقه ۱۰ بیش از ۲۳۰۰ هکتار وسعت دارد و ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را سرویس می‌دهد.

وی بیان کرد: امروز دسته متنوعی از خدمات مختلف شهری را براساس آسیب‌شناسی و نیازسنجی افتتاح می‌کنیم. اولین پروژه با هدف افزایش تاب‌آوری زیست شهری است. شهرداری باید تداوم خدمات را در همه موارد حتی بحران‌ها هم داشته باشد.

برجسته‌نژاد افزود: از انبار شن ‌و نمک در منطقه توس بهره‌برداری خواهیم کرد؛ بنابراین مشکلی در ایام زمستان نخواهیم داشت و در ایام سیل نیز نگرانی در بخش شرقی نداریم. موضوع دیگر مستقیم به امنیت جانی و ایمنی مربوط است؛ به همین دلیل، ۱۲۰ بوستان مختلفی که در سطح منطقه بوده به‌ویژه در حوزه برق‌رسانی، استانداردسازی شده‌اند. زمین‌های بازی کودکان نیز استانداردسازی شده‌اند.

شهردار منطقه ۱۰ مشهد خاطرنشان کرد: آخرین نقطه حادثه‌خیز ما در حوزه سیل بزرگراه پیامبراعظم(ص) ۷۷ بود که شناسایی شد و نگران آن نقطه نخواهیم بود؛ معبر و کانال آن نیز به بهره‌برداری خواهد رسید. امروز دو زمین ورزشی تقدیم مردم خواهد شد که مجموعه‌های ورزشی امامیه و شاهد است. ۲۰ ایستگاه دوچرخه و چند زمین بازی کودکان را نیز تجهیز کردیم.

وی عنوان کرد: اصلاح الگوی کاشت در بسیاری از نقاط منطقه ۱۰ در شاهد، امامیه، قائم(عج) و فلاحی انجام شده است. آسفالت معابر یکی از سرتیترهای مدیریت شهری بوده که ۳۰۰ هزار مترمربع سهم منطقه ۱۰ است و رضایت در تسهیل تردد شهروندان ایجاد کرده است.

برجسته‌نژاد تصریح کرد: دو مگاپروژه در منطقه ۱۰ خواهیم داشت که کلنگ‌زنی آن انجام خواهد شد. تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) و چپ‌گرد بولوار شاهنامه در بزرگراه پیامبراعظم(ص) این دو پروژه هستند. دستگاه تی‌بی‌ام به چهارراه مخابرات رسیده که این مسیر را ادامه می‌دهند تا به امیریه و الهیه برسند. قطار گلبهار نیز در حال کار است.

{$sepehr_key_129295}