گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است

به گزارش شهرآرانیوز، طبق آنچه گمرک اعلام کرده، فعالیت در گمرکات کشور بر اساس دستورالعمل اخیر رئیس گمرک در حال انجام است و فعالیت گمرکات در همه رویه‌ها طبق روال عادی انجام می‌شود.

بر این اساس، فعالیت گمرکات مهم از قبیل گمرک بندر امام خمینی (ره) و بندر شهید رجایی که دروازه‌های واردات کالا‌های اساسی و تجاری هستند، به صورت ۲۴ ساعته در حال انجام است.

همچنین با توجه به تجهیزات بالای گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) در زمینه ترخیص اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی، تسهیلات و اختیارات ویژه‌ای برای این گمرک در نظر گرفته شده که بر اساس آن گمرک این اختیار را دارد کالا‌ها و اقلامی که فوریت دارند را تحویل دهد و سپس ثبت سفارش انجام شود.

طبق آنچه گمرک به ایسنا اعلام کرده، در حال حاضر همه مرز‌های زمینی و دریایی باز بوده و گمرکات در سراسر کشور در حال فعالیت هستند و هیچ گونه مرز بسته در زمینه تجاری و مسافری نداریم.

{$sepehr_key_130473}

گفتنی است؛ اولویت گمرک ترخیص هرچه سریع‌تر کالا‌های اساسی است و محموله‌های کالا‌های اساسی بدون هیچ گونه تعلل در حال ترخیص هستند.

یادآور می‌شود؛ ۶۰ درصد از کالا‌های اساسی از بندر امام خمینی (ره) وارد کشور می‌شوند و پس از آن بنادر رجایی و امیرآباد دروازه‌های واردات کالا‌های اساسی هستند که این اقلام بدون هیچگونه محدودیتی در حال ترخیص و تحویل در سراسر کشور هستند.

منبع: ایرنا