به گزارش شهرآرانیوز، موسیالرضا حاجیبگلو امروز، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴، در یکصدوپنجاهوسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: از روزی که شهادت سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه و دیگر شهدای جبهه مقاومت در خاورمیانه اتفاق افتاد، پیشبینی میشد اسرائیل با چراغسبز آمریکا دست به اقداماتی بزند.
وی افزود: این روزها ازدستدادن فرماندهان عزیز غم سنگینی برای ماست. قطعاً این غمها را نگه خواهیم داشت و پاسخ کوبندهتری به این رژیم جعلی خواهیم داد. امروز اتفاقی در دنیا رخ داد و باوجود همه این ناراحتیها و اتفاقات، دست آمریکا، اسرائیل، فرانسه و آلمان برای ملتهای دنیا رو و آشکار شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: روزی که حرف از مذاکره زده شد، مقام معظم رهبری فرمودند که اینها فریب است، اما برای اینکه به دنیا و مردم خودمان ثابت شود ما اهل مذاکره هستیم، این کار را انجام دادیم و دیدید در روند مذاکرات که هنوز در حال برگزاری بود، این اتفاقات رخ داد.
{$sepehr_key_130499}
حاجیبگلو ادامه داد: ما با نگاه و تفکر دولت همراهی کردیم و الان هم همراهی خواهیم کرد، اما نه با مذاکره. غرب از مذاکره به عنوان یک فریب و حیله استفاده کرد. تفکر عمومی دنیا به این رسید که ایران آن چیزی که برخی کشورها میگفتند، نیست.
رئیس شورای عالی استانها ضمن تقدیر و تشکر از نیروهای مسلح نظامی و امنیتی که با جان و دل از کشور محافظت میکنند، عنوان کرد: ما در شورای شهر مشهد و در تمام شوراهای اسلامی سراسر کشور اعلام میکنیم هرگونه مصوبه پشتیبانی مالی و غیرمالی را که نیاز باشد، در اولین فرصت تأیید میکنیم و به اجرا میرسانیم.
وی خاطرنشان کرد: اینکه اسرائیل تصور کند با این اتفاقات ما ناامید میشویم و آنها خود را پیروز میدان بدانند، در اشتباه هستند؛ زیرا ایران را نمیشناسند. آن روزها امام راحل اقداماتی را برای ثبات و امنیت جمهوری اسلامی انجام دادند و بعد از آن، مقام معظم رهبری با تدبیر، نگاه، صحبت و عملشان اثبات کردند که باید قدرت نظامی داشته باشیم. امروز شاهد هستیم اگر این موشکها و توان نظامی نبود، چه اتفاقی میافتاد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: الان اقداماتی را بهصورت بزدلانه با همراهی افراد نفوذی و حمایت داخلی انجام میدهند که عدهای شناسایی شدند و الباقی شناسایی و محاکمه خواهند شد.
حاجیبگلو با اشاره به اینکه امروز ما فقط در دو مرحله عملیات موشکی داشتیم، تصریح کرد: اگر از این اقدامات اسرائیل جلوگیری نشود، عملیات بعدی ما موشکی نیست، آماده باشید. این کشور شهدا داده و فرماندهان و طراحانی دارد که آماده آن روز هستند که مقام معظم رهبری فرمان را صادر کنند. آن زمان نیاز به موشک نداریم، رودررو با شما مبارزه خواهیم کرد.
رئیس شورای عالی استانها ادامه داد: اگر کوتاه نیایید، آماده باشید، خواهیم آمد. نقشه راه و عملیات آماده شده و اینگونه نیست که کشور به ترقهبازیهای شما نگاه کند. پاسخ شما را بهگونهای خواهیم داد که در تاریخ برای شما ثبت و ضبط شود.