وظایف مداحان اهل بیت(ع) در شرایط بحرانی جنگ چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سازور، مداح کشورمان همزمان با جنایات رژیم صهیونسیتی در کشورمان و عملیات وعده صادق ۳ خطاب به مداحان پیامی ارسال کرد که متن آن به شرح زیر است:

«سلام بر شما که حنجره‌هایتان وقف دفاع از مکتب عاشوراست. سلام و درود بر شما که در مواقع حساس و خطیر دفاع از مکتب سیدالشهداء (ع)، حق ادا می‌کنید تا در پیشگاه رهبر حق‌طلبان و امام عاشورائیان روسفید باشید.

امروز که دشمن دیرینه اسلام، یهود صهیونیست، به دستور ارباب خونخوارش، آمریکای ظالم، بر کشور و نظام مقدس ایران اسلامی هجوم آورده، وظایف سنگینی بر عهده ماست. اینکه ماهیت و عمق کینه آمریکا و سگ هارش، صهیونیست‌های کودک‌کش، باید بر همگان، از جمله مدافعان مکتب عاشورا روشن گردد، از مهمترین تکلیف دینی و انقلابی ماست.

امروز باید از خود سؤال کنیم، در کجا ایستاده‌ایم؟ در کدام جبهه باید حق ادا کنیم؟ و امروز سیدالشهداء (ع) از ما چه انتظاری دارد؟

این روز‌ها کاروان امام عاشورا در راه کربلاست. باید خود را به این قافله برسانیم و تا آخر با این قافله بمانیم.

امروز، روز امتحان بزرگ ماست. امروز، روزی است که اظهار وفاداری‌هایی که کرده‌ایم، شعر‌ها و نوحه‌هایی که در مظلومیت ارباب بی‌کفن خوانده‌ایم، آرزویی که‌ای‌کاش با شما می‌بودیم و جان فدا می‌کردیم، و ده‌ها رجز‌های حماسی و عاشقانه که بیان کرده‌ایم، هنگام تحقق همه این اظهار وفاداری‌هاست.

امروز امام جامعه ما، رهبر کاروان انقلاب، حضرت خامنه‌ای معظم و عزیز و نیز شهدای عزیزی که جان به مکتب عاشورا و انقلاب آن، هدیه نموده‌اند، متوقع حمایت‌های همه جانبه از ما هستند.

انتشار بیانیه، خواندن اشعار در این موضوع، آگاهی دادن به مستمعین و مخاطبین، روشنگری عالمانه و بدون تقیه در محیط اطراف، حضور موثر در مجالس و محافل آل‌الله (ع)، ترغیب و تهییج مردم به استقامت و دفاع از انقلاب و کشور و … همه و همه مواردی است که از ما برای این آزمون الهی بر می‌آید.

ما امروز در پیشگاه خداوند متعال و حجت بالغه؛ حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج)، خدای ناکرده به جهت عدم انجام وظیفه دینی و عاشورایی خود، هیچ عذری نداریم.

یقیناً ذاکرینِ متدینِ این شجره طیبه، با عبرت از وقایع عاشورا، با عمل به تکلیف الهی و عاشورایی خود، در این آزمون و امتحان، سربلند و پیروز خواهند بود.

{$sepehr_key_130873}

علاوه بر اینها، دعا‌ها و توسلات ذاکرین عزیز، خصوصاً پیرغلامانِ صاحب‌نفس که عمری برای محمد و آل محمد (ص) نفس زده‌اند و اشک‌ها ریخته‌اند، در پیروزی جبهه حق و نابودی جبهه باطل بسیار بسیار مؤثر است.

رضایت خداوند متعال و حضرت صاحب الزمان (عج) را برای شما سروران خواهانم و دست تک تک شما را می‌بوسم.

خداوندا! حوادث این ایام را به شیرینی ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) مبدل بفرما و شجره‌ی طیبه ذاکران آل‌الله (ع) را سربازان و یاوران آن حضرت قرار بده و پرچم انقلاب اسلامی را از دست رهبر عزیز به دستان نازنین آن وجود بزرگوار برسان.»

منبع: شبستان