واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز آغاز شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از امروز صبح، ۲۸ خردادماه، براساس حروف الفبا آغاز شد.

با تلاش مسئولان سازمان تأمین‌اجتماعی، از امروز صبح واریز حقوق به ترتیب حروف الفبا آغاز شده است و با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده با بانک رفاه، روند پرداخت‌ها ادامه دارد.

{$sepehr_key_130972}

پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی تا ۷۲ ساعت آینده به پایان می‌رسد 

پرداخت حقوق خرداد ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان، بر اساس حکم سال ۱۴۰۴ محاسبه و از امروز (چهارشنبه ۲۸ خرداد) آغاز شده و طی ۷۲ ساعت آینده به پایان می‌رسد.

این پرداخت‌ها در حالی آغاز شده که به دلیل شرایط خاص کشور در روز‌های اخیر، محدودیت‌های اداری و وصول منابع ناشی از دریافت حق بیمه، فرایند تأمین منابع با چالش‌هایی همراه بوده است. با این حال، در راستای تسهیل امور بازنشستگان و مستمری‌بگیران محترم، با تاکید و پیگیری دکتر سالاری مدیرعامل و با تلاش خدمتگزاران شما در سازمان تأمین اجتماعی، پرداخت‌ها زودتر از زمان‌بندی معمول آغاز شده است.

شایان ذکر است که پرداخت حقوق بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی، در سال جاری و با توجه به ظرفیت شبکه بانکی کشور، در سه روز پایانی هر ماه انجام می‌شود.

سازمان تأمین اجتماعی ضمن دعوت به صبوری تا تکمیل فرآیند پرداخت‌ها، با توجه به ترافیک پایان ماه و وضعیت زیرساخت اینترنت کشور، از بازنشستگان و مستمری‌بگیران گرامی درخواست می‌کند جهت جلوگیری از اختلال در سامانه‌های الکترونیکی، مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری و یا برنامه «تامین من» برای دریافت فیش حقوقی را به روز‌های ابتدایی تیرماه موکول کنند.