روش جداسازی آلودگی‌ها از مرغ
به گزارش شهرآرانیوز،شستن مرغ خام، به دلیل گسترش عفونت، می‌تواند خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را افزایش دهد. کارشناسان تأکید کردند که شستشوی مرغ قبل از پخت و پز باکتری مرگبار به نام «کمپیلوباکتر» پخش را می‌کند. این باکتری چیز‌های اطراف مانند سطوح کار، لباس و تجهیزات پخت و پز از طریق پاشیده شدن قطرات آب، آلوده می‌کند.

برخی از اشتباه‌ها چنان میان افراد رایج هستند که اثبات اشتباه بودن آن‌ها دشوار می‌شود. یکی از این اشتباه‌های رایج شستن مرغ خام است؛ با انجام این کار نه تنها مرغ تمیز بلکه آلوده‌تر نیز می‌شود، زیرا شما با شستن آن باکتری‌ها و میکروب‌های موجود در سطح آن را پراکنده و پخش می‌کنید.

برای جلوگیری از انتشار آلودگی‌های مرغ، به جای شستن آن با آب سرد، ابتدا تکه‌های مرغ را در آب داغ بریزید.
 
زمانی که آب جوش آمد، کف روی آن را بگیرید و آب باقی مانده را خالی کنید.
 
قابلمه را دوباره بشویید و تکه‌های مرغ را در آب سرد با سیر و پیاز وهویج خردشده و زردچوبه و نمک بپزید.
 
این روش باعث می‌شود همه آلودگی‌های مرغ از آب داغ اولی خارج شود.