عرضه تخم‌مرغ در شهر‌های مسافرپذیر افزایش یافت (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا کاشانی درباره آخرین وضعیت تولید تخم مرغ در کشور گفت: نه تنها کمبودی در خصوص تولید تخم مرغ وجود ندارد بلکه با تولید مازاد این محصول مواجه‌ایم.

وی افزود: با وجود اینکه تقاضا برای تخم مرغ مانند سایر مواد غذایی افزایش یافته است کماکان زیر قیمت منطقی خود به فروش می‌رسد.

کاشانی گفت: در حالی که ما برآورد فروش هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری را هفتاد و دو هزار تومان داشتیم اکنون به شصت و چهار هزار تومان به فروش می‌رسد.

رئیس اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به افزایش تقاضای تخم مرغ در شهر‌های مسافرپذیر گفت: برای تنظیم بازار این محصول ارسال تولیدات تخم مرغ به شهر‌های مسافرپذیر افزایش یافته و با تزریق این محصولات به بازار‌ها مثل استان‌های شمالی و خراسان اکنون بازار متعادل شده است.

{$sepehr_key_131729}

وی تصریح کرد: روزانه سه هزار و پانصد تا سه هزار هشتصد تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود که مصرف آن در شرایط مختلف بین سه هزار و دویست تا سه هزار و سیصد تن در نوسان است که با تولید مازاد مواجه هستیم و کماکان بخشی از تخم مرغ بدون تقاضا صادر می‌شود.

وی در پایان همچنین به موضوع تامین نهاده‌های جدید در سامانه بازارگاه اشاره کرد و گفت: بنا بر اعلام معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به زودی نهاده مورد نیاز مرغداران در بازارگاه عرضه می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند بدون دغدغه به تولید خود ادامه دهند.

منبع: تسنیم