آموزش آشپزی | پوره‌ی گل کلم

شهرزاد سعادت - آن روز قرار بود خانم‌خرگوشه به حیوانات جنگل آشپزی یاد بدهد، زیرا او آشپز معروف جنگل بود. بعضی از حیوانات کنار خانه‌ی خانم‌خرگوشه جمع شده و منتظر بودند که یک غذای خوش‌مزه یاد بگیرند. او مواد لازم را روی میز گذاشته بود.

خانم‌خرگوشه پیش‌بندش را بست و گفت: «اول گل‌کلم آب‌پزشده را با گوشت‌کوب خوب له می‌کنیم.» وقتی گل‌کلم را له کرد، آن را کنار گذاشت و سیرها را برداشت و خوب ریز کرد.

بعد سیرها را داخل ماهیتابه ریخت و تفت داد. گل‌کلم را داخل سیر ریخت و مخلوط کرد تا با هم سرخ شوند. بعد کمی ماست خامه‌ای به مواد اضافه کرد. مقداری فلفل و نمک هم اضافه کرد.

کمی از غذایش را چشید. خیلی خوش‌مزه بود. خانم‌خرگوشه درباره‌ی خاصیت‌های گل‌کلم هم برای حیوانات توضیح داد و گفت: «می‌دانید که کلم یکی از سبزیجات مقوی است و کلی ویتامین دارد و برای دستگاه گوارش خوب است.»

دهان حیوانات آب افتاده بود. آن‌ها دوست داشتند زودتر از غذا بخورند. برای همین خانم‌خرگوشه چند تا بشقاب چید و برای همه از پوره‌ی گل‌کلم ریخت. کمی نان هم کنار آن گذاشت.

یک‌دفعه یادش آمد که یک شربت خوش‌مزه هم در خانه دارد. رفت یک پارچ شربت نعنای خنک هم آورد. آن روز کلی به خانم‌خرگوشه و بقیه‌ی حیوانات خوش گذشت.

 

چی لازم داریم؟

گل کلم، یک عدد

سیر، دو حبه

ماست خامه‌ای، به‌میزان لازم

نمک و فلفل، به‌میزان لازم