سکوتی عجیب پس از توفان سرخ | پرسپولیس در توقف کامل نقل و انتقالات

شهرآرانیوز؛ سرخ‌پوشان تهرانی که با جذب چند بازیکن در روز‌های ابتدایی، نوید یک تابستان پرتلاش را به هوادارانش داده بود، این روز‌ها نه خبری از خریدهای جدیدشان هست و نه از مذاکرات جدی با گزینه‌های خارجی. براساس اخبار رسیده، فلورنت هادرژونا‌ی امروز با مدیریت باشگاه تماس گرفته و اعلام کرده که در صورت مهیاشدن شرایط تا اواسط هفته آینده، برای امضای قرارداد به تهران سفر خواهد کرد. در غیر این صورت، ممکن است پیشنهاد‌های دیگر خود را بررسی و به آن‌ها پاسخ مثبت بدهد. این تعلل ممکن است باعث از دست رفتن یکی از گزینه‌های مهم خارجی پرسپولیس شود. از سوی دیگر، برگزاری اردوی خارجی سرخ‌پوشان نیز در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. اردوی ترکیه که قرار بود فرصتی برای هماهنگی بیشتر و آماده‌سازی بهتر باشد، حالا با توجه به وضعیت مبهم تیم در آستانه لغو قرار دارد. نکته قابل توجه اینکه شرایط فعلی تنها مختص پرسپولیس نیست. بسیاری از تیم‌های لیگ برتری نیز در وضعیت مشابهی به‌سر می‌برند و هنوز خرید قابل توجهی نداشته‌اند. با این حال، استقلال از معدود تیم‌هایی است که روند مذاکره و جذب بازیکن را به شکل فعال دنبال می‌کند و در حال پیش‌بردن مذاکرات خود است. در این میان، قطعا وضعیت بحرانی در حوزه سیاست خارجی ایران – به‌ویژه افزایش تنش‌ها میان تهران، واشنگتن و تل‌آویو – را یکی از دلایل اصلی رکود در روند جذب بازیکنان خارجی می‌دانند. افزایش نگرانی‌ها درباره ناامنی منطقه‌ای، محدودیت‌های ارزی و مشکلات صدور ویزا برای بازیکنان خارجی، همه در این سکوت خبری باشگاه‌های ایرانی بی‌تأثیر نبوده‌اند.

با وجود این شرایط، پرسپولیس همچنان در چند پست کلیدی نیاز به تقویت دارد و با توجه به حضور در چند جام مختلف در فصل پیش‌رو، جذب بازیکنان جدید برای این تیم ضروری است. اینکه این وقفه در نقل‌وانتقالات به کجا ختم خواهد شد و چه تأثیری بر آماده‌سازی تیم خواهد گذاشت، پرسشی است که پاسخ آن در هفته‌های آینده مشخص خواهد شد.

آنچه بیش از همه در این میان به چشم می‌آید، سکوت و بی‌خبری مطلق باشگاه پس از شروعی پرخبر و پرامید است؛ سکوتی که حالا باعث نگرانی هوادارانی شده که انتظار تابستانی پرهیاهو برای تیم محبوب‌شان را داشتند.