تهاجم صهیونیست‌ها به تهران، کرج، شهر ری و قم (۲ تیر ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش‌های اولیه، دقایقی قبل مناطقی چندین نقطه در تهران، کرج، شهرری و قم هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند. 

براساس گزارش‌ها، مناطق شمال‌غرب و شرق تهران هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته‌اند که در پی آن، یک فیدر توزیع برق در شمال تهران آسیب دیده و موجب قطعی برق در برخی مناطق شده است. مدیریت شبکه برق اعلام کرده که قطعی‌ها گسترده نیست و در حال اجرای مانور‌های توزیع انرژی است.

در کرج و شهرری نیز پایگاه‌های نظامی مورد اصابت قرار گرفته‌اند. در شهرری، به گفته فرمانده انتظامی کشور، یک انبار حاوی بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مواد منفجره، پهپاد‌های آماده به کار و ریزپرنده‌های فعال کشف شده است که احتمالاً در ارتباط با حملات اخیر بوده‌اند.

همچنین گزارش‌هایی از حمله به درِ ورودی زندان اوین منتشر شده که به نظر می‌رسد با استفاده از ریزپرنده یا عملیات انفجاری محدود صورت گرفته است. جزئیات این حادثه هنوز به‌طور رسمی تأیید نشده، اما منابع محلی از شنیده شدن صدای انفجار در اطراف زندان خبر داده‌اند.

در همین حال، سایت هسته‌ای فردو نیز برای دومین بار هدف حمله قرار گرفته است. به گفته سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم، هیچ‌گونه تهدیدی متوجه شهروندان نیست و اوضاع تحت کنترل است.

گفته می‌شود علاوه بر ساختمان صلح هلال احمر ورودی زندان اوین هم هدف قرار داده است.

امنیت کامل در دانشگاه شهید بهشتی برقرار است

روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: به اطلاع دانشجویان، اساتید، کارکنان و خانواده‌های محترم می‌رساند که بر خلاف شایعات منتشر شده در فضای مجازی، هیچ‌گونه حمله‌ای به دانشگاه صورت نگرفته و امنیت کامل و آرامش برقرار است.

مسئولین دانشگاه ضمن تکذیب قاطعانه هرگونه خبر مبنی بر حمله، درخواست دارند دانشگاهیان عزیز به شایعات بی‌اساس توجه نکرده و اخبار موثق را صرفاً از طریق روابط عمومی دانشگاه و منابع رسمی پیگیری کنند.

قطعی گسترده برق در شمال تهران نداریم

به دنبال تجاوز وحشیانه دقایق پیش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف تهران، یکی از فیدر‌های برق شمال تهران در منطقه اوین دچار سانحه شد.

به دنبال ابن حادثه، برق تعدادی از مشترکان این منطقه که از طریق این فیدر تامبن می‌شد قطع شده، اما هیچ گونه قطعی سراسری و گسترده برق در شمال تهران نداریم.

براساس اعلام میزان، رسانه قوه قضاییه، وضعیت زندان تحت کنترل است و همه امکانات در جهت مدیریت مجموعه زندان به کار گرفته است.

در جدیدترین حمله رژیم صهیونیستی به تهران، متاسفانه پرتابه‌هایی به سمت زندان اوین اصابت کرد که به بخش‌هایی از زندان آسیب رسانده است همه امکانات در جهت مدیریت مجموعه زندان به کار گرفته است و وضعیت هم اکنون تحت کنترل است.

همچنین شایعات رسانه موساد در مورد ناآرامی و تیراندازی در زندان اوین صحت ندارد. 

 هم اکنون انفجار در تهران، از ونک به سمت شمال

تهاجم صهیونیست‌ها به تهران و کرج (۲ تیر ۱۴۰۴)

چندین نقطه در تهران هدف حمله اسرائیل قرار گرفتند

تهاجم صهیونیست‌ها به تهران و کرج (۲ تیر ۱۴۰۴)

اصابت موشک در نزدیکی میدان ونک

{$sepehr_media_2351828_640_360}
 
حمله مجدد به اطراف ساختمان صلح هلال احمر
{$sepehr_media_2351829_640_360}
 
دقایقی پیش یکی از ساختمان‌های فنی صداوسیما (ساختمان ۹ دی) هدف حمله موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفت. این ساختمان وظیفه پخش فنی شبکه‌های تلویزیونی ۱ تا ۵، آموزش و قرآن را برعهده داشت و همچنین میزبان ۹ شبکه رادیویی بود.با وجود حمله، زیرساخت‌های پخش به سرعت به حالت پایداری بازگشتند و اختلال گسترده‌ای در روند اطلاع‌رسانی ایجاد نشد. تیم‌های فنی و اضطراری صداوسیما با واکنش سریع، مانع توقف جریان اطلاع‌رسانی شدند.
{$sepehr_media_2351841_640_360}
 
 حملات وحشیانه هوایی رژیم کودک‌کش به تهران
{$sepehr_media_2351845_640_360}

اخبار تکمیلی متعاقبا در همین صفحه اعلام می‌گردد.

{$sepehr_key_132259}

{$sepehr_key_132275}