به گزارش شهرآرانیوز، در این دیدار، جمال شورجه، ایستادگی مردم کشورمان را دربرابر تجاوز رژیم صهیونیستی تحسین کرد.
در شرایطی که کشور تحت تأثیر تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفته است، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با حضور در منزل جمال شورجه، کارگردان پیشکسوت سینمای دفاع مقدس، از وی عیادت و با تجلیل از سالها تلاش ارزنده این هنرمند در عرصه هنر انقلابی، برای او آرزوی سلامتی و طول عمر کرد.
در این دیدار، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با تأکید بر اینکه اعضای صندوق در همه شرایط، اولویت ما هستند، بر تعهد دائمی صندوق هنر نسبت به حمایت از هنرمندان تأکید کرد و گفت: ما در کنار شما ایستادهایم؛ در روزهای سخت، پشتیبانی از هنرمندان نه یک وظیفه، بلکه مسئولیت ملی است.
پوراحمدی با اشاره به نقش برجسته این هنرمند در تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت افزود: سرزمین ایران در طول تاریخ بارها با بحران، تهدید و تجاوز روبه رو بوده است، اما آنچه این کهندیار را از دل قرنها عبور داده و به امروز رسانده، تکیه بر فرهنگ و هنر و همبستگی ملی بوده است.
وی ادامه داد: فرهنگ و هنر همواره عامل همبستگی و انسجام ایرانیان در دورههای سخت و بحرانی بوده است و نقش هنرمندان در عبور از بحرانها انکارناپذیر است
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در پایان با تأکید بر استمرار بدون وقفه خدمات به اصحاب فرهنگ و هنر اضافه کرد: ما تمام تلاش خود را بهکار گرفتهایم تا خدمات صندوق در هیچ شرایطی متوقف نشود.
در جریان این دیدار، شورجه نیز ضمن خوشآمد به مدیر عامل صندوق اعتباری هنر، تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان را محکوم کرد و با تأکید بر اقتدار جمهوری اسلامی ایران و تحسین وحدت و ایستادگی مردم گفت: رژیم صهیونیستی هرگز توان مقابله با نیروی ایمان و عشق به وطن مردم ایران را ندارد.
منبع: کافه سینما
{$sepehr_key_132537}