نظر آمریکایی‌ها درباره حمله ترامپ به تاسیسات هسته‌ای ایران چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج نظرسنجی مشترک شبکه سی‌بی‌اس و موسسه YouGov که در سه روز پس از حملات اخیر آمریکا به سه مرکز هسته‌ای ایران انجام شده، حاکی از مخالفت اکثر مردم آمریکا با این اقدام نظامی است. بر اساس این نظرسنجی، ۵۶ درصد از پاسخ‌دهندگان با حملات مخالف‌ هستند و تنها ۴۴ درصد از آن حمایت کرده‌اند.

دیدگاه‌ها در این خصوص به‌روشنی تحت تاثیر وابستگی حزبی قرار دارد. ۸۵ درصد از جمهوری‌خواهان از حملات حمایت کرده‌اند، در حالی که این رقم در میان دموکرات‌ها تنها ۱۳ درصد و در میان مستقل‌ها ۳۶ درصد بوده است.

تفاوت دیدگاه‌ها میان زنان و مردان نیز محسوس است. ۵۲ درصد از مردان از حملات حمایت کرده‌اند، اما تنها ۳۶ درصد از زنان با این اقدام موافق‌ بودند. همچنین، هرچه سن افراد بالاتر می‌رود، میزان حمایت افزایش می‌یابد: ۵۴ درصد از افراد بالای ۶۵ سال، ۴۹ درصد از افراد ۴۵ تا ۶۴ سال، ۳۹ درصد از افراد ۳۰ تا ۴۴ سال، و فقط ۳۲ درصد از جوانان زیر ۳۰ سال از این حملات دفاع کرده‌اند.

همزمان با جمع‌آوری داده‌ها، ایران حمله‌ای محدود علیه پایگاه نظامی آمریکا در قطر انجام داد و دونالد ترامپ نیز از توافق آتش‌بسی میان دو کشور خبر داد.

اگرچه در ساعات اولیه پس از اعلام توافق، گزارش‌هایی از نقض مفاد آن منتشر شد، اما تا پایان روز سه‌شنبه به نظر می‌رسید که آتش‌بس همچنان برقرار مانده است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_132971}