بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، داود منافی‌پور اظهار داشت: فردا جمعه، ۶ تیرماه ۱۴۰۴، از ساعت ۸ صبح مراسم شیرخوارگان حسینی به صورت همزمان در بیش از ٩٠٠٠ نقطه در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود. 

وی افزود: در این مراسم که هرساله همزمان در اولین جمعه ماه محرم در اقصی نقاط کشور برگزار می‌شود، مادران، شیرخوارگان خود را نذر یاری حضرت صاحب‌الزمان(عج) می‌کنند.

منافی‌پور گفت: فردا مادران شیرخوارگان حسینی، هم‌نوا با حضرت رباب(س) سربازان ظهور خود را به رخ جهانیان می‌کشند و شعار «ایران امام‌حسین(ع) تا ابد پیروز است» را فریاد می‌زنند.

وی افزود: بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) برگزار می‌شود. در قم، مراسم شیرخوارگان حسینی در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) با سخنرانی حجت‌الاسلام ماندگاری و مداحی سیدعلی حسینی نژاد و مسعود زمانی از ساعت ۸ برگزار می‌شود.

در تهران نیز مراسم اصلی شیرخوارگان در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. این مراسم از ساعت ۹ صبح با تلاوت قرآن کریم توسط قاری نوجوان امیرحسین سرلک آغاز خواهد شد و در ادامه، مداحان اهل‌بیت(ع)، عبدالرضا هلالی و حسین هوشیار، مرثیه‌خوانی می‌کنند.

{$sepehr_key_133075}