مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: اردیبهشت ماه امسال مسئولیت کلینیک صنعتی توسط استاندار خراسان رضوی به این شرکت واگذار شد
کد خبر: ۳۴۲۰
تاریخ : ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۹
به گزارش شهرآرا نیوز به نقل از ایرنا، مسعود مهدی زاده مقدم افزود: این واگذاری به این دلیل بود که شرکت مشکل واحدهای راکد و نیمه راکد داخل شهرکها و نواحی صنعتی و خارج از آن را بررسی کند و خدماتی برای بهبود وضعیت آنها ارائه دهد.
وی افزود: واحدهای راکد، واحدهایی هستند که به مدت شش ماه هیچ فعالیت تولیدی نداشته باشند و واحدهای نیمه راکد واحدهایی هستند که کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود تولید میکنند.
وی ادامه داد: گروههای مشاوره تشکلهای صنعتی در این کلینیک استقرار یافته و با ارائه خدمات مشاوره کسب و کار به واحد ها، آنها را برای رفع مشکلشان به دستگاههای مربوطه یا سایر مبادی ذیربط ارجاع میدهند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: از اردیبهشت ماه تاکنون در پی برگزاری ۱۰ نشست بین اعضای کلینیک و مدیران واحدهای راکد و نیمه راکد استان ۵۳۰ واحد پایش شدند و برای ۲۱۰ واحد نسخه بهبود پیچیده شد.
مهدی زاده افزود: در این راستا طی بررسیهای انجام گرفته، تعدادی از واحدها نیاز به نقدینگی داشتند به همین منظور این واحدها به سامانه بهین یاب معرفی شده و با کمک مشاور، مراحل دریافت تسهیلات از طریق این سامانه را طی کرده اند.
وی ادامه داد: تعدادی از واحدهای راکد و نیمه راکد دیگری که مورد پایش کلینیک صنعتی خراسان رضوی قرار گرفتند مشکل نقدینگی نداشتند بلکه ۳۶ واحد از آنها با دریافت راهنمایی مشاور کسب و کار و انجام اقدامات اصلاحی در فرآیند بهبود وضعیت قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: از ۵۳۰ واحد راکد و نیمه راکدی که مورد پایش کلینیک صنعت قرار گرفتند برخی واحدها نه تولیدی داشتند و نه فناوری تولید آنها به روز بود و بیشتر آنها گرفتار اختلافات درونی بودند و برخی دیگر نیز انگیزهای برای ادامه کار نداشتند.
مهدی زاده پیش بینی کرد تا پایان شهریور ماه امسال کار پایش ۷۵۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد استان خراسان رضوی به پایان برسد و در شش ماهه دوم امسال اقدامات برای بهبودی شرایط این واحدها انجام شود.
وی اضافه کرد: شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی به ازای هر یک لیتر آبی که به این شرکت اختصاص یافته است برای ۸۰ نفر شغل ایجاد کرده در صورتی که میانگین اشتغال در کشور برای هر یک لیتر آب ۵۴ نفر است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: به ازای هر هکتار زمینی که به شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اختصاص یافته برای ۹۶ نفر شغل ایجاد شده در حالی که میانگین اشتغال به ازای هر هکتار در کشور ۸۲ نفر است.
مهدی زاده افزود: میانگین اشتغال ایجاد شده به ازای هر مگاوات برق اختصاص یافته به شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی ۱۱۶ نفر است در صورتی که در کشور این میانگین به ۹۵ نفر میرسد.
وی ادامه داد: شهرکها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی ۳۸ درصد اشتغال صنعتی، ۲۴ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۴۶ درصد از واحدهای تولیدی این استان را در اختیار دارند.