اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴

بهنام خیاط در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص بهسازی معابر منتهی به حرم مطهر رضوی اظهار کرد: بهسازی معابر منتهی به حرم موضوعی است که از چندین سال قبل در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفته و برای آن به صورت سالانه اولویت اجرایی در زمینه پیاده‌روسازی در نظر می‌گیریم.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته معمولا معابر اصلی منتهی به حرم مطهر مد نظر قرار می‌گرفت و معابر فرعی در حاشیه بودند. در حال حاضر کلیه خیابان‌های منتهی به حرم مطهر تا شعاع خاصی بهسازی و پیاده‌روسازی شده و تکمیل معابر اصلی نیز در دستور کار ما قرار دارد.

خیاط افزود: به طور مثال در بلوار آزادی بهسازی خوبی برای زائران انجام شده است. از میدان استقبال تا میدان فردوسی نیز در حال بهسازی است و ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. اکثر معابر در میدان فردوسی به سمت حرم مطهر رضوی پیاده‌روسازی شده و سطح صاف و همواری دارد. محور‌های دیگر حرم نیز اینگونه است. فاز خیابان امام رضا (ع) بخش ترمینال بوده و بقیه معابر بهسازی شده است.

{$sepehr_key_133704}

مدیر هماهنگی و برنامه‌ریزی امور عمرانی شهرداری مشهد با بیان اینکه برنامه ما در سال جدید علاوه بر تکمیل معابر اصلی از نظر بهسازی پیاده‌روها، داخل شارستان‌های اطراف حرم نیز هست، عنوان کرد: شاید شارستان‌ها بیشترین نقش را در پیاده‌روی زائران اطراف حرم دارند که در دستور کار جدی ما قرار گرفته است.

وی ادامه داد: امسال در بسیاری از معابر و گذر‌های تشرف منتهی به حرم نیز بهسازی انجام می‌شود. اعتبارات بسیار خوبی برای این موضوع در نظر گرفته شده، بنابراین امیدواریم بتوانیم امسال این معابر فرعی و دسترسی را برای زائران آماده کنیم.

خیاط با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۴ برای گذر‌های تشرف حدود ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: از جمله گذر‌های تشرف برای امسال گذر تشرف شوکت الدوله، آستانه‌پرست، عیدگاه، نوغان و حاج نوروز بوده که قرار است در سال جدید انجام شود. برای امسال ۵ گذر تشرف را در برنامه داریم، ۳ گذر نیز از سال گذشته باقی مانده که در حال تکمیل بوده و اعتبار آنها ۸۰ میلیارد تومان است.