۲۷۵ هزار پرس غذای گرم در ۵ روز نخست محرم بین نیازمندان خراسان رضوی توزیع شد

رضا سلم‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: این تعداد پرس غذای گرم توسط ۷۲ آشپزخانه همکار و خیر در قالب پویش «اطعام و احسان حسینی» طبخ و توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: همچنین در این مدت با کمک و مشارکت خیرین، حدود ۶ هزار بسته معیشتی تأمین و بین نیازمندان استان توزیع شده است.

{$sepehr_key_134367}

وی بیان کرد: پیش‌بینی داریم بیش از ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار پرس غذای گرم و تعداد ۱۶ هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در ایام محرم و صفر بین نیازمندان استان توزیع شود.

سلم‌آبادی اظهار کرد: ایام عزاداری محرم و صفر در کنار فرصت عزاداری و تجدید بیعت با آرمان‌ها، فرصتی برای دلجویی و حمایت از نیازمندان و محرومان است که خوشبختانه در خراسان رضوی این امر با قوت و قدرت منحصربه‌فردی هرساله رقم می‌خورد.