بیش از ۱۵ هزار نفر از حاجیان سرزمین وحی زیر پوشش مراقبت سندرومیک قرار گرفتند

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی ایزدپناه، با اشاره به اینکه شیوع برخی از بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوانزا و کرونا سیر صعودی پیدا کرده است از همین رو زائران بیت الله الحرام که قصد ورود به کشور را دارند تحت مراقبت‌های سندرومیک با تأکید بیشتر بر بیماری‌های تنفسی قرار گرفتند، خاطر نشان کرد: در مجموع ۵۵ پرواز خارجی انجام شد و تمام حاجیان به کشور بازگشتند.

وی تصریح کرد: عملیات بازگشت حجاج از ۲۱ خردادماه آغاز شد و طی دو روز ۲ هزار نفر از حاجیان خراسان شمالی و رضوی وارد کشور شدند، اما پس از شروع جنگ تحمیلی رژیم غاصب اسرائیل روند ورود حجاج به کشور شکل دیگری به خود گرفت.

دکتر ایزدپناه با تاکید براینکه پس از آغاز جنگ برخی از حجاج از مرز عراق و پس از زیارت عتبات عالیات وارد کشور شدند و با فروکش کردن آتش جنگ، حجاج اکثر استان‌های کشور با ورود به مشهد عازم شهر‌های خود شدند، گفت: در تمام مدت فرآیند بیماریابی و شناسایی بیماران انجام شد و از موارد مشکوک نمونه گیری به عمل آمد که برای استان‌های محل سکونت حجاج نمونه‌ها ارسال شد.

{$sepehr_key_135054}

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در مجموع طی فرآیند ارائه مراقبت‌های سندرمیک ۳۴۰ نفر مشکوک به بیماری‌های تنفسی شناسایی شدند، گفت: ۲۷۲ نمونه از این افرادگرفته شد که پس از انجام آزمایشات و تشخیص بیماری احتمالی روند درمان به شکل مدون در شهر‌های محل سکونت آنها انجام خواهد شد.