دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا عربی یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که با مصرف متعادل آن می‌توان از فواید بی‌شماری برای سلامتی بهره‌مند شد.

{$sepehr_key_135297}

مواد لازم:

آرد سفید: ۱ لیوان (همه رسپی‌ها با لیوان فرانسوی هست)

شیرخشک قنادی: نصف لیوان

آرد نشاسته ذرت: نصف لیوان

روغن: ۱ لیوان

شکر: ۱ لیوان

آب ولرم: ۱/۵ لیوان

گلاب: ۱/۴ لیوان

هل و زعفران به میزان دلخواه

کره: به میزان دلخواه

{$sepehr_key_135298}

طرز تهیه:

ابتدا مواد خشک که به ترتیب شیرخشک قنادی، آرد نشاسته ذرت و آرد سفید را با روغن مایع ترکیب کنید و هم بزنید تا آرد‌ها کاملا داخل روغن حل شود و گلوله‌ای نداشته باشد. سپس روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید.

ما بین کار روغن جامد و کره را اضافه کرده، سپس شکر و آب را ترکیب کنید و کاملا هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود.

زمانی که آرد‌ها کاملا طلایی و کاراملی رنگ شد، شیره را اضافه کنید.

{$sepehr_media_2365704_640_360}

در مرحله بعد، گلاب، هل و زعفران دم کشیده را با ترکیب قبلی مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. حدود ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا حلوا کمی سفت شود. (اگر مقداری گلوله شد می‌توانید با همزن برقی بزنید تا گلوله‌های این مواد از هم باز شود)

سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوش جان