ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد موسوی روز سه‌شنبه، هفدهم تیر ۱۴۰۴، در جلسه کمیته تور‌های مناطق کویری خراسان رضوی که با حضور مدیران شهرستان‌های دارای فعالیت در این زمینه برگزار شد، گفت: مناطق کویری یکی از فرصت‌های ارزشمند توسعه گردشگری در استان است که با کمک مدیران شهرستان و تأسیسات گردشگری فعال در این مناطق، در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: در برنامه‌های توسعه گردشگری مناطق کویری خراسان رضوی، از ظرفیت جوامع محلی از جمله شورا‌های اسلامی روستاها، دهیاران، بلد‌های محلی و معتمدین استفاده خواهد شد.

او با اشاره به مشارکت اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی در مناطق شهری و روستایی اظهار کرد: اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بازوان توانمند ما برای توسعه گردشگری و حفاظت از میراث فرهنگی هستند که تاکنون نقش ارزنده‌ای در این مسیر داشته‌اند و مهم‌ترین سرمایه‌ ما برای توسعه گردشگری و حفاظت از میراث فرهنگی محسوب می‌شوند.

موسوی تأکید کرد: ارتباط دوسویه و اثربخش مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، فعالان و مدیران و بهره‌برداران تأسیسات گردشگری، یکی از فاکتور‌های تأثیرگذار در مسیر توسعه، رشد و رونق گردشگری است که با برنامه‌ای منسجم، تک‌تک شهرستان‌ها در این مسیر گام برخواهند داشت.

در کمیته تور‌های مناطق کویری خراسان رضوی، مدیران شهرستان‌های گناباد، بجستان، کاشمر، خلیل‌آباد، بردسکن، مه‌ولات، تربت‌حیدریه، نیشابور و سبزوار، خواف و... حضور دارند.

{$sepehr_key_135458}