اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امامی با اعلام این خبر، اظهار کرد: به همت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و ظرفیت افراد خیر و واقف آب در ۲ سال گذشته ۵۰۶ روستا با جمعیت حدود ۳۰۰ هزار نفر از آب شرب سالم برخودار شده‌اند.

وی با اشاره به تدوین سند چشم انداز صنعت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه اضافه کرد: سیاست‌های شرکت آب و فاضلاب استان در راستای تحقق رشد هشت درصدی شاخص‌های آب و فاضلاب متمرکز شده و برنامه‌های مورد نظر به صورت مداوم رصد می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: در سال اول اجرای برنامه پنج ساله هفتم (سال ۱۴۰۳) بخشی از برنامه‌های آبفا استان عملیاتی و در پایان سال گذشته به همت دولت حجم زیادی از منابع مالی طرح‌ها تامین شد.

{$sepehr_key_135732}

وی افزود: همچنین اعتبار طرح فاضلاب شهرک ولیعصر تربت حیدریه به مبلغ هزارو ۱۰۰ میلیارد ریال تامین شد و طرح فاضلاب شهر «نسر» تربت حیدریه هم مهرماه امسال به پایان می‌رسد.

امامی ادامه داد: همچنین طرح فاضلاب روستای «بیدوی» در شهرستان زاوه در حال اجرا است و پکیج فاضلاب شهر قوچان نیز در آستانه بهره برداری است.

وی با بیان اینکه ساخت مخازن جدید با هدف افزایش تاب آوری شهر‌ها و روستا‌ها در زمان بروز حادثه و جبران عقب ماندگی در این بخش از دیگر برنامه‌های این شرکت است، بیان کرد: مخزن شهر تربت حیدریه در بازه زمانی ۱۰ ماه احداث شد و بنا است سالانه ۵۰ هزار متر مکعب مخزن جدید در سطح استان احداث شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی تاکید کرد: نهادینه سازی فرهنگ مدیریت مصرف آب در جامعه ضروری است و در قالب برنامه‌های فرهنگی پیگیری می‌شود و در این راستا آموزش راه‌های صرفه جویی به دانش آموزان مقطع ابتدایی در استان دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا