استفاده هدفمند از تفویض اختیارات ریاست‌جمهوری، محور برنامه‌ریزی کارگروه فناوری و تحول دیجیتال خراسان رضوی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مظلوم در خصوص هشتمین جلسه کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان و در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، گفت: در این جلسه بر آن شدیم تا اعضای کارگروه نیاز‌های قابل حل با تفویض اختیارات را شناسایی کرده و در قالب طرحی مشخص برای ارائه به استاندار تدوین کنند تا این تفویض‌ها به شکل مؤثری در خدمت توسعه اکوسیستم نوآوری استان قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: از ابتدا سیاست ما پرهیز از تشکیل کمیته و کمیسیون‌های متعدد بوده و تمرکز بر حل مسائل به صورت پروژه‌محور است، در همین راستا، تاکنون ۱۲ پروژه اولویت‌دار در حضور استاندار معرفی شده که با استقبال وی نیز روبه‌رو شده است.

رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق اندیشه ورزی استان، ادامه داد: یکی از محور‌های مهم این جلسه، طراحی و بررسی فرایند دقیق ارائه، تصویب و اجرای پروژه‌ها بود.

مظلوم تاکید کرد: به همین منظور، یک پلتفرم نرم‌افزاری نیز طراحی شده که می‌تواند برای سایر کارگروه‌های اتاق اندیشه‌ورزی نیز مورد استفاده قرار گیرد. این پلتفرم مسیر مشخصی برای تأیید طرح‌ها، تخصیص منابع و مدیریت پروژه‌ها ترسیم می‌کند.

وی اظهار کرد: در ادامه جلسه، پروژه گردشگری سلامت به‌عنوان یکی از طرح‌های شاخص، با حضور مجری پروژه، ارائه شد.

{$sepehr_key_135899}

رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق اندیشه‌ورزی استان تصریح کرد: توضیحات تیم اجرایی پروژه مورد توجه اعضا قرار گرفت و مقرر شد با حضور شرکت‌های خصوصی فعال در استان، فرآیند اجرایی شدن این طرح به‌طور کامل مدیریت شود.

مظلوم اضافه کرد: رویکرد ما در این کارگروه، این است که پروژه گردشگری سلامت به الگویی موفق در سطح ملی تبدیل شود، چرا که ظرفیت‌های استان در این حوزه قابل توسعه و بهره‌برداری مؤثر است.

وی در ادامه گفت: در بخش پایانی جلسه نیز، طرح سفر‌های فناورانه مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس این طرح، در سفر‌های خارجی استاندار، یک تیم تخصصی از فعالان فناور نیز حضور داشته باشند.

رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق اندیشه‌ورزی استان در ادامه تأکید کرد: مأموریت این تیم بررسی دو سویه ظرفیت‌هاست؛ از یک‌سو شناسایی فناوری‌ها و زیرساخت‌هایی که استان به آن نیاز دارد و از سوی دیگر معرفی توانمندی‌های فناورانه استان به بازار‌های بین‌المللی. این همکاری می‌تواند در توسعه صادرات دانش‌بنیان و واردات هدفمند فناوری نقش مهمی ایفا کند.

مظلوم بیان کرد: تیم فناور اعزامی باید پیش از سفر، تحقیقات جامعی درباره فرصت‌ها و نیاز‌های آن کشور انجام داده و با آمادگی کامل وارد فرآیند تبادل فناوری شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این اقدام می‌تواند استان را به یکی از پیشگامان دیپلماسی فناوری در کشور تبدیل کند.