ارتش اشغالگر به هلاکت یک افسر در خان یونس اذعان کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، این اعتراف ارتش اشغالگر در حالی است که المیادین گزارش داد در انفجار یک ساختمان بمب‌گذاری شده در خان یونس، جنوب نوار غزه در بحبوحه درگیری‌های خشونت‌آمیز و فرود یک هلیکوپتر برای خارج کردن مجروحان، حداقل یک سرباز اسرائیلی کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

رسانه‌های عبری بار دیگر این رویداد را «دشوار» توصیف کردند.

به گزارش منابع فلسطینی و رسانه‌های عبری، عصر پنجشنبه در انفجار یک ساختمان بمب‌گذاری شده که نیرو‌های اشغالگر را در شهر خان یونس هدف قرار داده بود، حداقل یک سرباز اسرائیلی کشته و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

به گفته این منابع، پس از انفجار، بین مبارزان فلسطینی و نیرو‌های اشغالگر در مجاورت ساختمان بمب‌گذاری شده، درگیری‌های خشونت‌آمیزی رخ داد. طبق گزارش‌های رسیده از آنجا حادثه «سخت» توصیف شده است. گزارش‌های عبری تاکید کردند که یک بالگرد نظامی برای تخلیه سربازان زخمی در محل انفجار فرود آمد.

این عملیات‌ها در حالی انجام می‌شود که درگیری‌های میدانی در نوار غزه ادامه دارد، زیرا مقاومت فلسطین با تهاجم اسرائیل مقابله می‌کند و عملیات‌هایش منجر به تلفات در میان صفوف ارتش اشغالگر می‌شود.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_136017}