نقش ویژه زنان در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه ظهیری اظهار کرد: زنان و مادران ایرانی در ۱۲ روز جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی در صف مقدم مبارزه رسانه‌ای، معنوی، روانی و اقتصادی قرار گرفتند و آنان نه تنها نقش پشتیبان در پشت جبهه را ایفا کردند بلکه در شیوه‌ای مستقیم و فعال، به دفاع از روح و بدن جامعه پرداختند و با شهامت، تدبیر و همدلی که جلوه‌ای از مقاومت و حمایت جمعی بود، در کنار ایثار مردمی، نمادی از همبستگی ملی به نمایش گذاشتند.

وی با اشاره به نقش اقتصادی زنان در مدیریت منابع، ادامه داد: زنانی که متولی خرید خانواده‌هایشان بودند با تدبیر و اندیشه عمل کردند و با وجود جنگ تحمیلی هیچ نوع هجوم یا کمبودی در فروشگاه‌ها رخ نداد، زیرا خرید خانوار عادلانه، به‌صورت مقطعی، بدون دخیل هرگونه احساس و با مدیریت زنانه انجام شد.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه زنان خانواده‌های شهدایی که عزادار مادر یا فرزند بودند، در کنار بازسازی فضای روحی و فرهنگی جامعه مشارکت کرده و در بسیاری از حسینیه‌ها و منازل با برگزاری مراسم‌هایی از قبیل دعاخوانی، ختم قرآن، نذر صلوات و... فضایی معنوی را ایجاد کردند، افزود: نقش حمایتی زنان تنها محصور و محدود نبود بلکه  آنها حضور خود را به همگان اعلام کردند تا جامعه را آرام کنند و از هرج‌ومرج جلوگیری شود.

ظهیری بیان کرد: مادران دهه ۶۰ پیوند ارزش‌ها را با فرزندان نسل جدید حفظ کردند که این جنگ تحمیلی فرصتی شد تا تربیت آنان به شکلی ملموس ظاهر شود و پژوهشگران حوزه زنان نیز آن‌ها را «تبلور ما رأیت إلا جمیلا» دانستند و از ایستادگی این مادران و همسران، در تحمل و روحیه‌سازی جامعه پرده برداشتند، دسته‌ای دیگر نیز از زنان روان‌شناس، پرستار، و امدادگر در بیمارستان‌ها در دل خانواده‌های داغ‌دار حضور داشته و به بالا بردن تاب‌آوری عمومی کمک شایانی کردند.

وی گفت: زنان ایرانی در این جنگ تحمیلی در صف اول مبارزه بودند و در جنگ رسانه‌ای و نیز حمایت مستقیم از جامعه نقش بسزایی را ایفا کردند.

منبع: خبرگزاری حوزه

{$sepehr_key_136067}