کشف مزرعه استخراج رمزارز با مصرف برق معادل ۲هزار منزل مسکونی

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر فرج نیا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران با بیان اینکه بخشی از علل ناترازی انرژی مربوط به ورود دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز به شبکه است، اظهار کرد: فعالیت مراکز استخراج رمزارز به دلیل مصرف بالای انرژی برق و استفاده غیرمجاز از شبکه برق‌رسانی، موجب اختلال در برق‌رسانی و تحمیل فشار به شبکه و آسیب به وسایل برقی شهروندان می‌شود.

وی افزود: بنا به ابلاغ شرکت توانیر انشعاب‌هایی که به طور غیرقانونی به استخراج رمزارز مبادرت می‌ورزند؛ به‌ویژه منازل، فروشگاه‌ها و دامداری‌ها و... جمع‌آوری و به طور دائم قطع می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در راستای پیشگیری و مبارزه با مراکز غیرمجاز استخراج رمز اقدامات قابل‌توجهی انجام شده است، اضافه کرد: در راستای این اقدامات طی روز ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴ با تلاش پلیس آگاهی شهرستان آذرشهر و مدیریت برق این شهرستان و همکاری همکاران دفتر حراست، واحد رسیدگی به انشعابات غیرمجاز و همراهی دادستانی مرکز استان، در شهرستان آذرشهر یک مزرعه غیرمجاز استخراج رمزارز کشف و شناسایی شد.

{$sepehr_key_136089}

وی اضافه کرد: از مرکز غیرمجاز شناسایی شده ۸۱ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز جمع‌آوری‌شده است.

فرج نیا با اشاره به‌شدت مصرف این دستگاه‌ها تشریح کرد: هر دستگاه استخراج رمزارز به‌اندازه ۲۵ واحد مسکونی برق مصرف می‌کند؛ بنابراین با کشف و جمع‌آوری این مرکز معادل مصرف متعارف ۲۰۲۵ واحد مسکونی در انرژی برق صرفه‌جویی شده است.

شهروندان و مشترکان محترم می‌توانند از طریق سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ شرکت توانیر و یا تماس با مرکز ۱۲۱ ماینر‌های غیرمجاز را گزارش و پاداش یک تا ۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند.

منبع: فارس