قوه قضائیه: کواکبیان تاکنون هیچ سند معتبری ارائه نکرده است

به گزارش شهرآرانیوز؛ پس از ادعا‌های مطرح شده توسط نماینده سابق مجلس در یک برنامه زنده تلویزیونی، دادسرای تهران وی را احضار و خواستار ارائه مستندات ادعاهایش شد.

قوه قضائیه در اطلاعیه‌ای که امروز، ۲۲ تیرماه منتشر کرد، اعلام کرد این فعال سیاسی با ارائه متنی تایپ شده از یک مصاحبه جعلی که پیش‌تر محتوای آن توسط منابع رسمی تکذیب شده بود، ادعای خود را مطرح کرده است. این مصاحبه جعلی تاکنون در هیچ رسانه معتبر داخلی یا خارجی منتشر نشده است.

بر اساس اعلام قوه قضائیه، وی هیچ سند معتبر، لینک خبری رسانه‌های داخلی یا خارجی یا مدرک قابل استنادی درباره ادعایش ارائه نکرده است.

مصطفی کواکبیان، نماینده اسبق مجلس در یک برنامه تلویزیونی ادعایی مجهول در رابطه با شخصیت‌های سیاسی کشور مطرح و مدعی شد کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر از افراد مهم مملکت ارتباط نامشروع برقرار کرده بود.

منبع: فارس

{$sepehr_key_136597}