طرز تهیه کیک زردآلو در خانه + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ کیک زردآلو،  علاوه بر طعم لذیذ، فواید بسیاری نیز دارد.  زردآلو منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست که می‌توانند به بهبود سلامت کلی بدن کمک کنند.

{$sepehr_key_136859}

مواد لازم:

آرد سفید: ۲ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ ق چ

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱ پیمانه

شیر: ۳/۴ پیمانه

روغن: ۳/۴ پیمانه.

{$sepehr_key_136860}

مواد تاپینگ پنیری:

پنیرخامه‌ای: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

نشاسته ذرت: ۱ ق غ

پودر قند: ۲ ق چ

طرز تهیه کیک:

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر کاملا با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر ولرم و روغن را همزمان به مواد اضافه و ترکیب کنید. در این مرحله، آرد و بکینگ پودر الک کرده و در ۲ الی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و کنار بگذراید.

{$sepehr_media_2372021_640_360}

مواد پنیری:

تمام مواد اولیه را باهمزن برقی بزنید و داخل قیف بریزید و روی کیک، پایپ کنید و زردآلو‌های نازک برش خرده را روی آن بچینید؛ و حالا داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید.

نکته:

اگر خواسته باشید مواد پنیری روی کیک بماند، لازم است از نصف تخم مرغ استفاده کنید.