کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان مرکز سلامت زنان دانشگاه چین به تازگی در پژوهشی دریافتند زعفران به دلیل داشتن مواد مغذی مناسب می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان را تا حد زیادی کاهش دهد.

آنها در پژوهش خود دریافتند، زعفران دارای مواد مغذی همچون کلسیم و منگنز است که می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها در زنان به ویژه در دوران یائسگی کمک کند.

در این پژوهش مشخص شد، با مصرف اندازه زعفران، کاهش علائم ناخوشایند دوران یائسگی مانند گرگرفتگی، تعریق شبانه و تغییرات خلقی در زنان یائسه رخ می‌دهد، همچنین، ترکیبات زعفران متعادل هورمونی را در این دوران بهبود بخشیده و از تأثیرات منفی کاهش استروژن جلوگیری می‌کنند.

منبع: عصر ایران

{$sepehr_key_137187}