کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ جمشید محبت خانی گفت: در پی اجرای طرح‌های کنترلی و ارتقای امنیت در خطوط حمل و نقل ریلی، مأموران پلیس راه آهن در تهران به واسطه اقدامات اطلاعاتی و اشراف میدانی، به یکی از مسافران مشکوک شده و پس از بازرسی دقیق از وسایل وی، موفق به کشف مقدار ۷ کیلوگرم هروئین که به طرز ماهرانه‌ای در چمدان جاسازی شده بود، شدند.

فرمانده پلیس راه آهن کشور افزود: در این رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ محبت خانی با تأکید بر استمرار اقدامات کنترلی در ایستگاه‌های راه آهن سراسر کشور، خاطرنشان کرد: پلیس با اشراف کامل اطلاعاتی و تعامل با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، اجازه نخواهد داد سوداگران مرگ از بستر حمل و نقل ریلی برای فعالیت‌های مجرمانه استفاده کنند.

منبع: ایرنا