رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن منصوریان در حاشیه بازدید از واحد تولید پویانمایی اداره فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی با بیان اینکه از ابتدای فعالیت دوره ششم مدیریت شهری، شرکای مختلفی برای خود در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری تعریف کرده‌ایم، گفت: یکی از این شرکا، می‌تواند اداره فنی و حرفه‌ای باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه‌های زیرساختی، نرم‌‎افزاری و سخت‌افزاری این تعاملات بین مدیریت شهری مشهد و اداره فنی و حرفه‌ای می‌تواند تعریف شود و تفاهم‌نامه مشترکی ایجاد نمود، اظهارکرد: در این تفاهم‌نامه باید مشخص شود که این نقش‌آفرینی و همکاری به طور مشخص در چه حوزه‌هایی باید باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: از جمله موضوعات مدنظر ما برای تعریف پروژه‌های پویانمایی، توجه به فرهنگ و سیره رضوی، تربیت کودک و نوجوان و کار‌های بنیادین تربیتی است.

{$sepehr_key_137978}

منصوریان تصریح کرد: مشهد مقدس، شهر امام مهربانی‌هاست و برهمین اساس باید با تکیه بر ظرفیت پویانمایی به قطب تربیتی کشور تبدیل شود؛ کار مبنایی اثرگذار باید داشته باشیم و از ابزار‌های در اختیار خود برای تربیت نسل جوانی در تراز انقلاب بهره بگیریم.

وی گفت: این مجموعه می‌تواند براساس شبکه مسائل مدیریت شهری، کمک حال ما باشد تا مسائل و معضلات تربیتی شهر را حل و فصل کنیم.