آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زیاد آب منجر به چرب شدن کبد می‌شود؟ تاکید کرد: عامل اصلی ایجاد کبد چرب دریافت بیش از اندازه کالری به خصوص از طریق کربوهیدرات به طور اختصاصی‌تر کربوهیدرات‌های ساده مانند ترکیبات حاوی قند است؛ آب، یک ترکیب بدون کالری است که با هیچ مکانیسمی نمی‌تواند برای فرد کبد چرب ایجاد کند.

بیماری کبد چرب معمولاً ناشی از رژیم غذایی ناسالم؛ مصرف زیاد چربی‌های اشباع، قند‌ها به ویژه فروکتوز در نوشیدنی‌های صنعتی و غذا‌های فرآوری شده است؛ همچنین کم‌تحرکی و چاقی، مصرف الکل و دیابت و اختلالات متابولیک از عوامل ایجاد کبد چرب است.

نقش آب در سلامت کبد موضوعی است که نباید نادیده گرفته شود، نوشیدن آب موجب پاکسازی کبد، پیشگیری از کبد چرب و تنظیم سوخت‌وساز بدن می‌شود.

{$sepehr_key_138085}