تامین امنیت زائران پاکستانی برای ورود به کشورمان و شرکت در اربعین حسینی ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علیرضا دلیری امروز دوشنبه ۳۰ تیر در جلسه قرارگاه اربعین که در محل پایانه مرزی میرجاوه برگزار شد، افزود: اربعین نماد خدمتگزاری به زائران و بهترین فرصت برای ارائه خدمت بی‌منت به زوار آقا اباعبدالله الحسین (ع) است و این افتخاری است که نصیب پلیس شده است.

وی با بیان اینکه آنچه برای پلیس اهمیت دارد، مقوله امنیت زائران است، اضافه کرد: امنیت شاخص و زیربنای اصلی اجرای کنگره عظیم اربعین حسینی (ع) است و تمهیدات لازم را برای اجرای این ماموریت اندیشیده شده است.

همچنین محمدسعید اربابی، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خصوص خدمت رسانی به زوار اربعین در مرز ریمدان بیان کرد: بحمدالله هم مسئولین کمیته‌ها و هم مواکب شهر همه ساله در ایام اربعین برای خدمات دهی به زائرین اربعین سنگ تمام گذاشته‌اند.

اربابی بر انجام آمادگی‌های لازم از سوی کلیه حوزه‌های مرتبط سازمان و جلب همکاری مردمی اعم از خیرین، موکب‌داران و دیگر علاقه‌مندان برای استقبال و پذیرایی باشکوه‌تر از زوار پاکستانی اربعین حسینی از لحظه ورود در مرز ریمدان و تا خروج از منطقه تاکید کرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت بالایی که در سال گذشته سازمان داشته و اقداماتی که برای میزبانی از زائرین حرم حضرت اباعبدالله (ع) انجام داده است، اظهارامیدواری کرد: امسال هم براساس شرایط موجود، شاهد خدمت رسانی بیشتر به زائرین عزیز پاکستانی که به عتبات سفر می‌کنند، باشیم.

{$sepehr_key_138404}

منبع: ایسنا