فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی احمدی روز دوشنبه در نشست با شرکت‌های پیمانکاری به مناسبت هفته تامین اجتماعی افزود: شاغلان این کارگاه‌های زیر پوشش تامین اجتماعی از مزایای بیمه‌ای کوتاه‌مدت و بلندمدت بهره‌مند می‌شوند.

وی بیان کرد: ۱۵ هزار و ۲۵۸ مورد از این کارگاه‌ها در شهرستان سبزوار و مابقی در شهرستان‌های داورزن، خوشاب و ششتمد واقع است.

رییس اداره تامین اجتماعی سبزوار تصریح کرد: در این راستا از کارفرمایان درخواست داریم تا با بیمه کردن نیروی کار خود، شرایط بهره‌مندی آنها از تعهدات بلندمدت و کوتاه‌مدت شامل بازنشستگی، خدمات درمانی و حمایت‌های بیمه بیکاری را فراهم کنند.

وی گفت: تعداد بیمه‌شدگان اصلی این شعبه هم اینک به ۵۳ هزار و ۲۶۰ نفر رسیده است که با احتساب افراد تبعی آنان، جمعیت بیمه‌شده شهرستان سبزوار به ۱۳۰ هزار و ۷۷۷ نفر می‌رسد.

احمدی افزود: همچنین تعداد مستمری‌بگیران شعبه تامین اجتماعی سبزوار ۱۸ هزار و ۷۷۸ نفر است که این رقم با احتساب افراد تبعی به ۲۹هزار و ۸۴۱ نفر افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: بیمه‌شدگان اصلی شعبه تامین اجتماعی سبزوار شامل بیمه اجباری حرفه‌ها و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری زنان خانه دار، کارگران ساختمانی، رانندگان، قالیبافان و سایر بیمه‌شدگان و گروه‌های توافقی است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_138578}