مجلس پیگیر کاهش سهم پرداختی مردم در بیمه‌هاست

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجتبی یوسفی درباره وضعیت فعلی پرداخت حق بیمه اقشار مختلف، گفت: طی ماه‌های اخیر شاهد افزایش چند برابری سهم پرداختی بیمه از جیب مردم بوده‌ایم؛ موضوعی که موجب نارضایتی گسترده بیمه‌پردازان شده است؛ از سوی دیگر، گروه‌هایی که طبق قانون باید تحت پوشش بیمه فراگیر یا پایه قرار می‌گرفتند، نیز با بی‌توجهی مواجه شده‌اند، این مسائل بار‌ها در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و همچنان در دستور کار قرار دارد.

{$sepehr_key_138771}

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس با انتقاد از بی‌توجهی به اجرای قانون بیمه، تاکید کرد: متاسفانه در آیین‌نامه‌های اجرایی دولت، توجه به بیمه بسیاری از اقشار فعال و زحمت‌کش جامعه از جمله نانوایان، رانندگان درون‌شهری و برون‌شهری، خبرنگاران، مهندسان، مشاوران و نیرو‌های عمرانی کشور مغفول مانده است؛ در حالی که این گروه‌ها نقش اساسی در پایداری اجتماعی و اقتصادی کشور دارند و باید در اولویت حمایت بیمه‌ای قرار گیرند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به بیمه مشاغل حساس تصریح کرد: گروه‌هایی مانند خبرنگاران که حتی در دوران جنگ، با تقدیم شهید، پای کار نظام ایستاده‌اند، باید در اولویت قرار گیرند. جلساتی نیز در این زمینه در کمیسیون‌های تخصصی مجلس و با وزارتخانه‌هایی نظیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است. مجلس همواره در کنار مردم بوده و امروز نیز در موضوع پرداخت حق بیمه، از مردم دفاع خواهد کرد. این مطالبه شامل کارگران، بازنشستگان و سایر گروه‌ها خواهد بود.

یوسفی در ادامه، با انتقاد از واگذاری بانک رفاه؛ گفت: بانک رفاه متعلق به کارگران، کارمندان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی است و دغدغه‌های آنان در این زمینه پیگیری می‌شود.

این نماینده مجلس دوازدهم با تاکید بر اهمیت تقویت منابع مالی سازمان‌هایی نظیر تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح خاطرنشان کرد: منابع مالی صندوق‌های بیمه باید به‌درستی تامین شود تا بار مالی آن بر دوش مردم نیفتد. اینکه سهم پرداختی کارگران، کارمندان، مهندسان، بازنشستگان و اصحاب رسانه افزایش یابد و کمبود‌ها از جیب مردم جبران شود، نوعی «کلاه‌برداری مدرن» است، مجلس این مشکل را تا حصول نتیجه دنبال خواهد کرد.

{$sepehr_key_138769}