احتمال بازگشت محدودیت‌های کرونایی به مشهد
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: تصمیم‌گیری برای اعمال محدودیت‌های مرتبط با بیماری کرونا در کلان‌شهر مشهد و دیگر شهرستانهای استان در ستاد استانی مقابله و پیشگیری از کرونای استانداری خراسان رضوی صورت می‌گیرد. 
 
وی از راه‌اندازی نقاهتگاه برای بیماران بهبود یافته از کرونا که از بیمارستان مرخص می‌شوند خبر داد و اظهار کرد: بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ باید به مدت دو هفته در قرنطینه باشند.

دبیر کمیته مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه به طور متوسط ۲۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری می‌شوند.

انجیدنی افزود: اکنون هزار و ۲۰۰ تخت بستری برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اختصاص یافته است و در مرحله دوم ۸۰۰ تخت دیگر پیش‌بینی شده است تا در صورت نیاز به کارگیری شود.

وی بر استفاده از ماسک توسط همه مردم تاکید کرد و ادامه داد: هم اکنون ماسک مهم‌ترین روش ثابت شده و مؤثر در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا به شمار می‌رود.

دو بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) و شریعتی مشهد ویژه بیماران کرونایی اختصاص یافته‌اند.

۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان در ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور بهره می‌برند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر خدمات‌رسانی به کلان‌شهر مشهد، ۱۳ شهرستان در استان خراسان رضوی را نیز زیر پوشش دارد.
 
منبع:ایرنا