رژیم اسرائیل به بهانه حمایت از دروزی‌ها درصدد تجزیه جنوب سوریه است

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالفضل ابوترابی با اشاره به تحولات سوریه و حمله رژیم صهیونیستی به این کشور اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی به بهانه حمایت از دروزی‌ها درصدد تجزیه جنوب سوریه است.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه و پیاده کردن نقشه‌های شوم خود در منطقه، درصدد تهی سازی و ناتوان سازی حکومت سوریه به این منظور است که توان هیچ تهدید نظامی علیه آن نداشته باشد.

وی افزود: آغاز این حملات پس از توافق سوریه و امریکا نشان می‌دهد توافق ترامپ با جولانی هم فریب بوده است.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: حملات رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه نشان می‌دهد که این رژیم درصدد حمله به کشور‌های منطقه یکی پس از دیگری است بنابراین هشیاری لازم است و دولت‌های منطقه باید برای جلوگیری از تجزیه سوریه اقدامی عملی انجام دهند.

{$sepehr_key_139070}